notlrac Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Εχω ρεντα σημερα με τα μικρα! http://www.youtube.com/watch?v=oPnwk3bd2j8&feature=player_embedded#! Πως το ερμηνευετε?! Απλα γουσταρουν?! Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 χαχαχαχαχα! Κι εμένα τα παιδιά μου χόρευαν με ΝΙΝ και Marilyn Manson στην Αγγλία! ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2010 Πιστευεις οτι αντιλαμβανονται την μουσικη η απλα ο ηχος κατι τους θυμιζει και το μιμουνται? Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
selfservice Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2010 Οριστε και με ηλεκτρονικη μουσικη... ;D A Baby Dancing to House Music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση