Προς το περιεχόμενο

Κιθαρα και γειωση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Μου ακούγεται περισσότερο θέμα συνδεσμολογίας παρά μόνωσης. Είσαι βέβαιος πως οι humbuckers σου δουλεύουν στο φουλ κι όχι σαν single coils ( ή παράλληλα )?

Tι μαγνήτες χρησιμοποιείς και ποια συνδεσμολογία ακολούθησες?

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φάνη πρέπει να σπλιταρουν οι μαγνήτες του φίλου γιατι λέει στις θεσεις 1-3-5 ότι του ακούγετε το φυσιμα.

Rest in Peace, Rest in Polaris!

Stoyo ο λόγος που βάζουμε ταινία ειναι για να θωρακισουμε απο εξωτερικες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές, το 60cycle hum, το οποίο συνήθως παράγεται απο τους μετασχηματιστες και τα καλώδια του ρεύματος, ουσιαστικά δημιουργούμε έναν κλομβο θωράκισης και όχι βραχυκύκλωμα.

Επάνω εκεί κολλάμε μια γείωσης που η άλλη άκρη της καταλήγει στην κεντρική γείωσης της κιθάρας.

Rest in Peace, Rest in Polaris!

Από αυτόν τον ιστότοπο http://awtfy.com/2014/06/19/changing-the-pickups-in-an-ibanez-s420-guitar/ χρησιμοποίησα αυτό το διάγραμμα http://husks.files.wordpress.com/2014/06/ibanez-s420-wiring-diagram.png έβαλα Tone Zone/γέφυρα και Air Norton/λαιμό.

Ο ίδιος θόρυβος υπήρχε και πριν αλλά τώρα είναι πιο έντονος αν και μάλλον οφείλεται και στο αυξημένο output αφού ακούγεται δυνατότερα πλέον το σήμα. Στο 2-4 είναι πολύ καθαρό το σήμα, σχεδόν δε ακούγεται τίποτα (για θόρυβο μιλάω :P).

Τώρα που γράφω και έχω πάνω μου μια άλλη κιθάρα, με το που σήκωσα το πόδι μου από την πεταλιέρα αμέσως άκουσα θόρυβο... δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά μιας και είπα να "φρεσκάρω" την κιθάρα γιατί να μην ασχοληθώ αφού έπεσε στην αντίληψή μου.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου