johnthemetal Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 3 καλωδια εχω διαφορα δεν εχει μεταξυ τους ο θορυβος...οταν δεν παιζω το κλεινω το βολιουμ αλλα δε μπορω να το κανω αυτο μεσα στο κομματι...οταν ειπα οτι θα βαλω μονο στο σκαφος το ειπα γιατι στο πικγκαρντ μου ειχε απο τη μαμα της..και μαλιστα τωρα που το ελενξα τα 2 φυλλα δεν επικοινωνουσαν μεταξυτους...οποτε βαζοντας και στο σκαφος ειμαι κομπλε....η θωρακιση ενος καλωδιου ειναι κατα μηκος του η μονο στα ακρα? Αυτο που δεν εχω καταλαβει ομως ειναι για ποιο λογο γινεται αυτο αφου θεωρητικα η κιθαρα εχει γειωση?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Φιλε Tsotir σκεφτηκες να περασεις με ειδικη αγωγιμη μπογια τα σημεια που λες? Κανει ακριβως την ιδια δουλεια και μπαινει και στα πιο δυσκολα σημεια! Επισης με ταινια αλουμινιου μια τρυπα στο νερο κανεις! Το σωστο ειναι με αυτοκολλητη ταινια χαλκου στην οποια η κολλα που εχει ειναι και αυτη αγωγιμη! (για να μην βαζεις καλαΐ και τα κανεις χαλια) Τελος δεν καταλαβα τι εννοεις μιλοντας για το neck pocket.??. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που δεν εχω καταλαβει ομως ειναι για ποιο λογο γινεται αυτο γιατι η κιθαρα σου φοραει ΜΟΝΟΥΣ μαγνητες... απο οτι μας λες το καλωδιο ΔΕΝ εχει προβλημα λοιπον... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Οι κιθαρες φιλε μου εκτος απο καλες η κακες αναλογα τον ηχο τους και ολα τα μπλιμπλικια (κοινως συμπραγκαλα, βλεπε αλλαγες μαγνητων κλπ) που κουβαλουν μαζι τους, χωριζονται και σε σοβαρες και γελοιες, αναλογα εν γενη τη συμπεριφορα τους. Αν λογω χαριν η κιθαρα σου ηταν μια αμερικανιοκη fender ουτε θα σφυριζε, ουτε θα τσιριζε Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Πρεπει να ανεβασω κανα βιντεακι απ το μαγαζι που παιζω που τυχαινει το παιδι που παιζει κιθαρα να παιζει με αμερικανικη στρατ...Οχι απλα σφυριζει Σαν Γιαννιωτης Βοσκος λογω γειωσης...Οταν την ακουμπας σωπαινει στοικα...Τυχαιο...Δεν νομιζω... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnthemetal Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 οχι δεν νομιζω οτι φταιει το καλωδιο...δλδ ενας χαμπακερ δεν θα εκανε αυτο το θορυβο? ξερω οτι οι μονοι μαγνητες θορυβουν οταν παιζειι ο καθε μαγνητης μονος του...αλλα για θεμα γειωσης δεν ειχα ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 δλδ ενας χαμπακερ δεν θα εκανε αυτο το θορυβο? ΟΧΙ. Αν καποιος τραβαει πολυ.... ζορι με το βζζζζζ....των μονων ας κανει αυτο,μιλαω για Fender style μονους γιατι αν εχει Ρ90 δεν τον σωζει απο το βζζζζζζ...τιποτα.... ;D http://www.guitarnuts.com/wiring/shielding/shield3.php ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 ...δλδ ενας χαμπακερ δεν θα εκανε αυτο το θορυβο? ΟΧΙ. 2 χαμπάκερς? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά εγώ ήξερα πως οι μονοί κάνουν θόρυβο ακόμα και όταν ακουμπάς τις χορδές... Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 ...και στέλνει Ελλάδα ;) Μπογιές; Είσαι σίγουρος; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά εγώ ήξερα πως οι μονοί κάνουν θόρυβο ακόμα και όταν ακουμπάς τις χορδές... φυσικα και κανουν......αλλα ευτυχως υπαρχουν χιλιαδες κιθαριστες που προτιμουν να..παιζουν αντι να..μετρανε αυτον τον θορυβο.... ;D παρολα αυτα οπως λεει και ο φιλος παραπανω υπαρχουν τροποι να μετριαστει αυτος ο θορυβος ΑΝ σε ενοχλει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση