Προς το περιεχόμενο

Bugera 333XL, έγκειται άμεση αγορά!!!


dean v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, σορρυ για το νέο thread ενώ υπάρχουν πολλά αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να παίξω με έναν Bugera 333XL επειδή πρόκειται να γίνει αγορά άμεσα και με την βία μπορώ να συγκρατήσω επαναστατημένους εφήβους που μόλις τσεπώσανε το χαρτζιλίκι τους!!! Λοιπόν , ξέρει κανείς μαγαζί στην Αθήνα ή προάστια που να παίξω με τον συγκεκριμένο ενισχυτή? Επίσης κάποιο μικρό αλλά περιεκτικό tip για το αν είναι μια καλή αγορά ή όχι θα ήταν καταπληκτικό (Ο ενισχυτής προορίζεται για Metal)!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και συγγνώμη για το ανεπίσημο ύφος του Thread..!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή κι εγώ τον ίδιο ενισχυτή έψαχνα να δοκιμάσω, δυστυχώς δεν φέρνει κανείς bugera στην Ελλάδα ακόμα! Ο μονος που φέρνει είναι ένας στη Θεσσαλονική (δε θυμάμαι όνομα) και φέρνει τον 333 σε combo έκδοση (212)

 

edit: Πλεον φέρνει και ο Στόλλας (συνεργάζεται με το Ντο Ρε Μι στην Αθήνα)

 

http://www.stollas.com/vp.asp?dbID=32247 Kαι παλι ειναι ο 212 ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ίδιο πράγμα δεν είναι ? Απλά είναι και η καμπίνα πάνω... (Κι εγώ 2*12 καμπίνα έχω οπότε περίππου αυτό που θα ακούσω από τον combo περιμένω να βγάλω και στο σπίτι..., έχω κάπου λάθος?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ακούσεις σε γενικές γραμμές . Γιατί η καμπίνα σου δίνει ένα πολύ διαφορετικό τόνο σε σχέση με τα ηχεία του κόμπο. Πάντως ο κόμπο υπάρχει στον καγμακη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου