Προς το περιεχόμενο

Μανώλης Χιώτης & Jimi Hendrix

frankyproject2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν κάτι από τα παραπάνω είναι σωστά, αλλά έτσι μου φαίνεται, και αν είναι έτσι (από την μία η αγνότητα του γνήσιου υλικού και από την άλλη η εξέλιξη σε κάτι τόσο κακαίσθητο) τότε λογικό είναι να υπάρχει η εξαφάνιση ενός λαϊκού είδους...

+1000

ΟΛΟσωστα ειναι.... ;)

Ουσιαστικα τα ...σκυλαδικα,τα original οχι τα ξεκωλοποπλαϊκα ;D,  και τα λαϊκα ειναι για το ρεμπετικο οτι ειναι τα ηλεκτρικα μπλουζ...για το μπλουζ...δηλ. η ΦΥΣΙΚΗ εξελιξη του ειδους ,τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω.... ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 220
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Το να μιλάμε για πολυφωνία και να την αποδίδουμε στην Αρχαία Ελλάδα, παραβλέποντας τους ογκόλιθους του μεγέθους Palestrina, Bach κ.λ.π., είναι σαν να αποδίδουμε την πυρηνική φυσική και τα αεροπλάνα στον... Αριστοτέλη.

Με το... Λιακόπουλο σπούδασες μουσικολογία;  ;D  ;D  ;D (Πλάκα κάνω).  ;D

οχι superfunk λαθος κανεις...εγω προσωπικα δε καιγομαι να αποδειξω οτι εχω σχεση με τον αρχαιο-ελληνικο πολιτισμο γιατι πολυ απλα ...δεν εχω καμια σχεση με τον αρχαιοελληνικο πολιτισμο οπως πιστευω και το 99,9999% των νεοελληνων. Απλα καποια πραγματα που τα παραδεχονται οι μουσικολογοι ολους του κοσμου δεν μπορει παρα αληθεια να ειναι. Ασε που αυτοι ξερουν περισσοτερα για τον Αρχαιο- ελληνικο πολιτισμο απο εμας τους ...εγχωριους κατοικους... :)

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm

• Guru

εχω φοβερη ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ συνταγη με πρασσο.....αν δεν τον μαγειρεψες κι ολας.... ;D ;D

Που τέτοια τύχη...έτοιμο κουρκουτιασμένο απ'το λιμάνι...

Στείλε μου τη συνταγή όμως! Τα πράσσα μ'αρέσουν και το σκόρδο μ'ενοχλεί  ;D...

Gay European μπακαλιάρος με μαγιονέζα! Κάτσε να ρευτώ λιγάκι :-X 8)...

+1000

Ουσιαστικα τα ...σκυλαδικα,τα original οχι τα ξε****ποπλαϊκα ;D,  και τα λαϊκα ειναι για το ρεμπετικο οτι ειναι τα ηλεκτρικα μπλουζ...για το μπλουζ...δηλ. η ΦΥΣΙΚΗ εξελιξη του ειδους ,τιποτα παραπανω και τιποτα παρακατω.... ;)

Πρρρ...μη με κόβεις έτσι...γενικολογείς επικίνδυνα!!

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Το να μιλάμε για πολυφωνία και να την αποδίδουμε στην Αρχαία Ελλάδα, παραβλέποντας τους ογκόλιθους του μεγέθους Palestrina, Bach κ.λ.π., είναι σαν να αποδίδουμε την πυρηνική φυσική και τα αεροπλάνα στον... Αριστοτέλη.

Με το... Λιακόπουλο σπούδασες μουσικολογία;  ;D  ;D  ;D (Πλάκα κάνω).  ;D

να υποθεσω οτι δεν πολυ ασχολεισαι με το αθλημα ε?

Εμένα,πάντως,με στενοχώρησε αφάνταστα η τροπή που πήρε η συζήτηση...Απλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι από τον -αδιαμφισβήτητα- ΛΑΜΠΡΟ πολιτισμό και Ιστορία που είχαμε,φτάσαμε σ΄αυτο το σημείο...(Όταν οι άλλοι κυριολεκτικά τρώγαν βελανίδια πάνω στις βελανιδιές εμείς...αποδεικνύαμε οτί α^2=β^2+γ^2.... ;D)Το μόνο παρήγορο είναι,οτί όταν οι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό διακρίνονται και προκόβουν.Τα παραδείγματα ατελείωτα...

Σχετικά με το αν ο Χιώτης και ο Hendrix όντως συναντήθηκαν,απλά δεν γνωρίζω.Ούτε και κανένας άλλος,πλην των ίδιων των πρωταγωνιστών,όπως στην πλειοψηφεία των περιπτώσεων.Απλά θα το θεωρούσα ξεφτίλα να βγει η Λίντα και να πει ψέματα,αν όντως δεν είχε συμβεί.Δεν είχε να κερδίσει τίποτα άλλωστε...

Σχετικά με τον Καραθεοδωρή και τον Einstein,όμως,γνωρίζω οτί υπάρχει στο μουσείο του Καραθεοδωρή (στην Κομοτηνή αν θυμάμαι καλά) χειρόγραφη επιστολή του Einstein που τον ευχαριστεί θερμά που ερμήνευσε μαθηματικά και "έβγαλε" τις εξισώσεις που ο Einstein δεν μπορούσε στη θεωρία της σχετικότητάς του.(μην ξεχνάμε οτί και αυτός άνθρωπος ήταν με εκπληκτικές μεν,πεπερασμένες δε,ικανότητες.) Είναι μέσα στις προτεραιότητές μου να πάω και να δώ από κοντά το μουσείο.

Δεν θα επεκταθώ γιατί είναι σίγουρο και μοιραίο οτί θα χαρακτηριστώ Εθνικιστής...

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

να υποθεσω οτι δεν πολυ ασχολεισαι με το αθλημα ε?

Όχι, ιδέα σου είναι...  ;D

Βρες μου καμιά φούγκα του Αρχαίου κόσμου και το συζητάμε. Εκτός αν για σένα η πολυφωνία έχει μείνει στο "βάζω ένα ίσο κάτω από μια μελωδία"  ;D

Το μόνο παρήγορο είναι,οτί όταν οι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό διακρίνονται και προκόβουν

Αυτό έχω βαρεθεί να το ακούω για να πω την αλήθεια. Δηλαδή οι Έλληνες είναι όλοι τεράστια μυαλά αλλά η χώρα δεν τους αφήνει να προκόψουν;

Άμα είναι να προκόψεις, θα προκόψεις και στην Ανταρκτική λέω γω.

Προκόπης

Ενωμοτάρχης

Όχι, ιδέα σου είναι...  ;D

Βρες μου καμιά φούγκα του Αρχαίου κόσμου και το συζητάμε. Εκτός αν για σένα η πολυφωνία έχει μείνει στο "βάζω ένα ίσο κάτω από μια μελωδία"  ;D

οκ καταλαβα....εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ασχολεισαι με το αθλημα... ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου