Προς το περιεχόμενο

Τις κρίσεις σας για το 2ο κομμάτι που ανεβάζω?

uvm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή εγώ είδα απο κοντα τα παιδιά να παιζουν, μπορώ να επιβεβαιώσω πως ετοιμάζεται κάτι πολύ ποιοτικό και φρέσκο ;)

Και βγαζω τον εαυτο μου εξω απο το επιτευγμα, μιας και απλά ΘΑ συμπληρωσω ενα όργανο.

Μιλάω για το concept του live που εχουν σκεφτει να στήσουν (και εχουν στησει μερος του) τα παιδια ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ωωω!! Αναμένουμε! :)

ναι - και επειδη δεν ειμαστε ΟΛΟΙ απο αθηνα οπως εσυ (neeq) καλο θα ηταν αμα ετοιμασετε κατι να προβληθει σαν ενημερωση εδω για να ξερουμε και εμεις αν πρεπει να κανουμε 1 ταξιδακι προς τα πανω  ;) ;)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

γ***το ωραιος συνεχισε ετσι ;) μου αρεσει γενικα ολο το στυλ του κομματιου και τα riff οπως και οι φωνες....βασικα μ'αρεσει πολυ,αυτο :P

I'm not bored. I've just got an incredibly boring face.

-Charlie Watts

Ωραιο κομματι (καποιος ειχε γραψει οτι γουσταρετε KING KRIMSON ? ) σε καποια σημεια πραγματι μου θυμιζει λιγο το εν λογω γκρουπ  αλλα ετσι ειναι ολοι απο καπου επηρεαζονται.

Σας ακουσα και στο myspace  και πραγματι ειστε πολυ καλοι (καλος;....δεν ξερω τωρα με την τεχνολογια ολα μπορουν να γινουν ) Α..και πολυ καλη η επιλογη των τυμπανων σε ηχο και σε pattern .Mπραβο παιδια ,τωρα για προφορα μην δινεται σημασια ειναι Ο.Κ EΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ .

(ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΟ ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΟΡΑ )

• 1 μήνα αργότερα...

επιτηδες το κανεις και με ξενερωνεις ετσι ρε ?  :P :P :P

;D ;D ;D

Neeq, να μην βγάζεις καθόλου τον εαυτό σου έξω  ;)

Nikolas, ευχαριστούμε πολύ  :) :) :) :)

pericles, ευχαριστούμε. Να παρατηρήσω επίσης ότι έχεις 666 μηνύματα. Γράψε γρήγορα κάτι!  :P ;D

• 3 μήνες αργότερα...

Εξαιρετικό, ταξιδιάδικο, Μπράβο σας!!

Ευχαριστούμε Nasocosm (νωρίς το είδα το μήνυμα)  :)

pericles, δεν είμαι ένας , είμαστε πολλοί/ές (υπάρχει και γυναίκα στο group, αυτό εννοώ)

Παλιά έγραφα μόνος, αλλά νομίζω είναι πολύ διαφορετικό να γράφεις με άλλους, ειδικά αν πρόκειται για φίλους σου.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου