neeq Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Επειδή εγώ είδα απο κοντα τα παιδιά να παιζουν, μπορώ να επιβεβαιώσω πως ετοιμάζεται κάτι πολύ ποιοτικό και φρέσκο ;) Και βγαζω τον εαυτο μου εξω απο το επιτευγμα, μιας και απλά ΘΑ συμπληρωσω ενα όργανο. Μιλάω για το concept του live που εχουν σκεφτει να στήσουν (και εχουν στησει μερος του) τα παιδια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Ωωω!! Αναμένουμε! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Ωωω!! Αναμένουμε! :) ναι - και επειδη δεν ειμαστε ΟΛΟΙ απο αθηνα οπως εσυ (neeq) καλο θα ηταν αμα ετοιμασετε κατι να προβληθει σαν ενημερωση εδω για να ξερουμε και εμεις αν πρεπει να κανουμε 1 ταξιδακι προς τα πανω ;) ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Θεσσαλονικη ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2011 Θεσσαλονικη ;D επιτηδες το κανεις και με ξενερωνεις ετσι ρε ? :P :P :P think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2011 γ***το ωραιος συνεχισε ετσι ;) μου αρεσει γενικα ολο το στυλ του κομματιου και τα riff οπως και οι φωνες....βασικα μ'αρεσει πολυ,αυτο :P I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2011 Ωραιο κομματι (καποιος ειχε γραψει οτι γουσταρετε KING KRIMSON ? ) σε καποια σημεια πραγματι μου θυμιζει λιγο το εν λογω γκρουπ αλλα ετσι ειναι ολοι απο καπου επηρεαζονται. Σας ακουσα και στο myspace και πραγματι ειστε πολυ καλοι (καλος;....δεν ξερω τωρα με την τεχνολογια ολα μπορουν να γινουν ) Α..και πολυ καλη η επιλογη των τυμπανων σε ηχο και σε pattern .Mπραβο παιδια ,τωρα για προφορα μην δινεται σημασια ειναι Ο.Κ EΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ . (ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΡΟΥΣΣΟ ΤΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΟΡΑ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 επιτηδες το κανεις και με ξενερωνεις ετσι ρε ? :P :P :P ;D ;D ;D Neeq, να μην βγάζεις καθόλου τον εαυτό σου έξω ;) Nikolas, ευχαριστούμε πολύ :) :) :) :) pericles, ευχαριστούμε. Να παρατηρήσω επίσης ότι έχεις 666 μηνύματα. Γράψε γρήγορα κάτι! :P ;D https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2011 Εξαιρετικό, ταξιδιάδικο, Μπράβο σας!! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2012 Εξαιρετικό, ταξιδιάδικο, Μπράβο σας!! Ευχαριστούμε Nasocosm (νωρίς το είδα το μήνυμα) :) pericles, δεν είμαι ένας , είμαστε πολλοί/ές (υπάρχει και γυναίκα στο group, αυτό εννοώ) Παλιά έγραφα μόνος, αλλά νομίζω είναι πολύ διαφορετικό να γράφεις με άλλους, ειδικά αν πρόκειται για φίλους σου. https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση