Superfunk Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη αν εγω παιξω με τον εξοπλισμο του Gilmour θα βγαλω τον...ηχο του? Δε νομιζω....... ;D Και αν αυτος παιξει με τον εξοπλισμο μου θα βγαλει τον ...ηχο του? Νομιζω..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 αν παιξεις με τον εξοπλισμο του, ποιανου τον ηχο θα βγαλεις??? τον δικο μου? ;D Πριν ειπες για κομπρεσσορα.. αυτη ειναι απαντηση! Ας πουν αυτοι που ξερουν καποια βασικα εφε να εχει ενα σχετικο αποτελεσμα ο ανθρωπος κ ας μη τον μπλεκουμε με φρασεολογια κ feeling... Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Ορίστε fuZZed, για να σου φύγουν οι απορίες... Pink Floyd - Another Brick in the Wall - part 2 Μια χαρά Gilmour. Κλασσικό solo Gilmour. Εδώ παίζει με Gibson Les Paul βέβαια, αλλά ποιός κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες.. ;D ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Ας πουν αυτοι που ξερουν καποια βασικα εφε να εχει ενα σχετικο αποτελεσμα ο ανθρωπος κ ας μη τον μπλεκουμε με φρασεολογια κ feeling... Θα επαναλάβω... http://www.gilmourish.com/ Γιατί πρέπει κάποιος να γράψει κάποιος παραπάνω? Ας το μελετήσει ο άνθρωπος, και ας έλθει μετά από 3-4 μήνες, να μας πεί τα συμπεράσματά του ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 αν παιξεις με τον εξοπλισμο του, ποιανου τον ηχο θα βγαλεις??? τον δικο μου? ελεγα μηπως και εβγαζα τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Την επομενη φορα που θα ρωτησει τοτε καποιος πως να παιξει pink floyd, μπορουμε να του πρετεινουμε να αγορασει κιθαρα JACKSON, ενισχυτη randall kirk hammet, ενα carl martin plexitone και απλα να μελετησει καλα το vibrato και bending του... ;D ;D ;D Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν "έχει" το vibrato και το bending, είτε με jackson είτε με Fender, τα ίδια σ*@^@ θα ακουστεί ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση