Προς το περιεχόμενο

Αγοράζοντας νέο μπάσσο :D

Primal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πω μεγαλεία! Φχαριστώ παίδες για την ανταπόκριση και έτσι όπως με κόβω θα πρέπει να την κάνω την εξόρμηση για να έχω χειροπιαστές εμπειρίες... Θα κοιτάξω σίγουρα Schecter Και Warwick και στα καπάκια ίσως ρίξω καμμια ματιά στις Ibanez. Wish me luck γιατί με κόβω να μην έχω ψωμί να φάω αν πωρωθώ άσχημα..ΧD

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πω μεγαλεία! Φχαριστώ παίδες για την ανταπόκριση και έτσι όπως με κόβω θα πρέπει να την κάνω την εξόρμηση για να έχω χειροπιαστές εμπειρίες... Θα κοιτάξω σίγουρα Schecter Και Warwick και στα καπάκια ίσως ρίξω καμμια ματιά στις Ibanez. Wish me luck γιατί με κόβω να μην έχω ψωμί να φάω αν πωρωθώ άσχημα..ΧD

α) Καλο ψαξιμο

β) Καλα παιξιματα

γ) καλες αγορες

δ) Και καλο βραδυ  ;D

EXPECT THE UNEXPECTED...

Στα χρήματα που διαθέτεις υπάρχει και το fender jaguar. Το έχω ένα χρόνο περίπου.

Στο προτείνω διότι αφενός έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και αφετέρου είναι πολύ ευέλικτο ηχητικά.

Δεν έχω παίξει ποτέ το είδος που παίζεις αλλά νομίζω πως μπορεί να σε καλύψει.

Στα μαγαζιά της Αθήνας είναι διαθέσιμο(τουλάχιστον, πέρυσι ήταν).

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

• Moderator

Χμμ οκ για την ώρα κρατάω τα Ibanez που μου είπε ο X-minor και τον άλλο τον κλώνο αν και θα προτιμούσα το real deal. :) Κάτσε να το πάμε κάπως διαφορετικά... Αυτή την περίοδο καίγομαι με Pelican και γενικότερα post-metal. Θέλω ένα μπασσο που θα χει ήχο σαν αυτό

. Ό,τι μπορείτε να ακούσετε τεσπα.

Primal, με αυτό το κλιπάκι που πόσταρες η απάντηση είναι η εξής: Ένα Precision θέλεις, απλά δεν το ξέρεις... ακόμα  ;D ;D ;D

Edit: Λοιπόν και για να μας λυθούν οι απορείες, ο ήχος που γουστάρεις είναι Music Man με πένα... 

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου