chrismes Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2010 κι εγω εστειλα ενα . πεφτουν κατι πρασινες βεβαια ... ;D αλλα μου αρεσει .!!!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω ποιοί παίζουν (αν και υποθέτω), αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι του γούστου μου. :( Ε,στειλε λοιπον κατι που ΕΙΝΑΙ του γουστου σου... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 ena - sf dyo - jazzjoker tria - jay-z Τους βρήκα? ;D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Εσυ ασε τα αστεια και στειλε κανα wav... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Εσυ ασε τα αστεια και στειλε κανα wav... ;) Είναι στο πρόγραμμα κι αυτό... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Εσυ ασε τα αστεια και στειλε κανα wav... ;) Είναι στο πρόγραμμα κι αυτό... :) Και προσπάθησε να είναι του γούστου του Νέστορα... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Και προσπάθησε να είναι του γούστου του Νέστορα... ;D Είμαι αυστηρός εγώ. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Είμαι αυστηρός εγώ. ;D Aυστηροί μπορούμε να είμαστε όλοι...εργατικοί όμως? Για στρώσε τον καλομαθημένο σου ποπό να γράψεις και εσύ τίποτα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 .....ρε παιδια !....ρε παιδιά ! δεν ακούτε και τα 3?..... είναι χάλια !...(χαμός στο ίσωμα)...χάλια ! από το bucking track...μέχρι και την μελωδική γραμμή. Πού είναι η μουσική?... Γράψτε μόνοι σας καλύτερα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2010 .....ρε παιδια !....ρε παιδιά ! δεν ακούτε και τα 3?..... είναι χάλια !...(χαμός στο ίσωμα)...χάλια ! από το bucking track...μέχρι και την μελωδική γραμμή. Πού είναι η μουσική?... Δεν χρειάζονται όλα αυτά...τόσο μπορεί ο Superfunk...τι να κάνουμε... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση