RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Έστειλα κι εγώ τη φασαρία μου. Τελείως εκτός του στυλ μου, έτσι για να μάθουμε και κάτι... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
green Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα. καταρχην φαναταστικο backing track! παιζει να κανω κατι με την κιθαρα μου,αν και οταν βγει οπως το σκεφτομαι να το στειλω Superfunk ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 φυσικα ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2010 Μόλις αξιώθηκα να μπω στο θρεντ. βλέπω ότι το backing track τραβάει στα ίδια δύο ακόρντα έεεεεε; Για να δούμε τι μπορεί να του κάνω. (ααα... αλλάζει στο 2:13, οκ...). Καλή φάση, αν και αν το κάνω θα είναι τόσο σκαταφανερό ποιός το έκανε που... :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Καλή φάση, αν και αν το κάνω θα είναι τόσο σκαταφανερό ποιός το έκανε που... :P Δεν χρειάζεται να παίξεις πιάνο...παίξε κιθάρα ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 (Θ)Άβε Φόρουμ, Είπα και εγω να στείλω το δικό μου τζαμάρισμα, αφού πλέον με την πεταλιέρα μπορώ να ηχογραφώ... στο κλιπ τώρα: χάλια παιξιμο το ξέρω.... Δεν το βλέω σαν διαγωνισμο το πράγμα αλλα σαν εκμάθηση μέσω του παιξίματος ;D το Backing track ήταν πολύ ωραίο αν και δεν ηταν του γούστου μου... ;D :D (superfunk έχεις mail ;D ;D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Έστειλα κι εγώ τη φασαρία μου. Τελείως εκτός του στυλ μου, έτσι για να μάθουμε και κάτι... ;) Όχι πως είναι τίποτα σπουδαίο - κυρίως πειραματισμός στο τρακ του SF με ορισμένα delay και effects στο Guitar Rig με την κόπια LP μου. Απλώς επειδή καθαρίζοντας τα αρχεία το βρήκα και το πρότζεκτ έχει βουλιάξει, βάζω τη τελειωμένη μου φασαρία εδώ, να υπάρχει (όταν την ψάχνω μετά). sf_project_final.mp3 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 ^ κύριος https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2011 ;) :) Thanks When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση