RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Μήπως να κοπεί στα 3' - 3,5'; Για να υπάρξουν συμμετοχές λέω... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Με σκασατε... ;D...ΒΑΛΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ,θα το κοψω εγω στο μιξ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Με σκασατε... ;D...ΒΑΛΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ,θα το κοψω εγω στο μιξ.... ;D +1...με τον χρονο..τον φαγατε...γράψτε ή μην γράψετε... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 ...ΒΑΛΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ,θα το κοψω εγω στο μιξ.... ;D Και εάν βγεί μετά νόημα...σφύρα μας! ;D +1...με τον χρονο..τον φαγατε...γράψτε ή μην γράψετε... Φίλος...από τη στιγμή που θέλει τη συμμετοχή μας...είμαστε συνέταιροι και πρέπει να λέμε τη γνώμη μας ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Και εάν βγεί μετά νόημα...σφύρα μας! εχεις δικιο....ΑΝΑΚΑΛΩ την...συρικνωση του χρονου.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 εχεις δικιο....ΑΝΑΚΑΛΩ την...συρικνωση του χρονου.. ;D Έτσι μπράβο...το κομμάτι είναι για ΑΝΤΡΕΣ....όποιος μπορεί 6λεπτο... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Εγώ είμαι παιδί ακόμα (ίσα που με καλύπτει το όριο του Noiz) και ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Έτσι μπράβο...το κομμάτι είναι για ΑΝΤΡΕΣ....όποιος μπορεί 6λεπτο... ;D ;D προσωπικα, εαν καταφερω να στειλω τιποτα, θα ειναι εχοντας βαλει εναν ακομη κιθαριστα να βοηθησει, και 1-2 φιλους να βαλουν και αλλα οργανα. θεωρω οτι ζητουμενο ειναι περα απο το να κανουμε κεφι, αν γινεται, να μοιαζει καπως με κομματι στο τελος. https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 προσωπικα, εαν καταφερω να στειλω τιποτα, θα ειναι εχοντας βαλει εναν ακομη κιθαριστα να βοηθησει, και 1-2 φιλους να βαλουν και αλλα οργανα. Μα γι αυτό είπα και εγώ ότι έχω παραπάνω από 1-2-3-4 tracks...νάναι καλά το σαχλόφωνο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2010 Έγραψα ένα εξάλεπτο αυτοσχεδιασμό αλλά τα 5:30 περίπου λεπτά είναι λαμακία >:( Δεν το 'χω το κομμάτι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση