gregg Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Πριν λιγες μερες ηρθε στα χερια μου μια ατλας. Μου εχει κανει εξαιρετικη εντυπωση και αποφασισα να ανεβασω ενα κλιπ για να παρετε μια ιδεα. High gain ηχος στο συγκεκριμενο. slow bluesy (pink floydish backing track) - atlas guitars BODY Stunning 5A Grade quilted solid maple or tops / Solid mahogany or ash backs NECK One piece flame maple FRETBOARD Radius: 10″-14″ Abalone dot inlays Bone nut FRETS Jumbo Number of frets: 22 PICKUPS R-Supersonic Humbuckers, also available in HSH-configuration BRIDGE Gotoh tremolo MACHINE HEADS Gotoh, Schaller or Planet Waves ELECTRONICS 1 Volume, 1 Split tone, 5-way switch FINISH Τα σπεκς της ειναι παραπανω και μια φοτο ειναι αυτη (η δικη μου ειναι χωρις το floyd) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 :o Η φωτογραφία είναι απίστευτη. Πραγματικά stunning καπάκι, όπως το λένε τα specs. Θα επανέλθω το απόγευμα μετά τη δουλειά για το βιντεάκι, ανυπομονώ να το ακούσω/δω :) Gregg έχεις φορτσάρει με τα βιντεάκια, εύγε 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 :o Η φωτογραφία είναι απίστευτη. Πραγματικά stunning καπάκι, όπως το λένε τα specs. Θα επανέλθω το απόγευμα μετά τη δουλειά για το βιντεάκι, ανυπομονώ να το ακούσω/δω :) Gregg έχεις φορτσάρει με τα βιντεάκια, εύγε 8) Ειναι πραγματικα ομορφο οργανο και αρκετα στιβαρο στην αισθηση :) Σχετικα με τα βιντεακια εχω βρει λιγο παραπανω χρονο τωρα τελευταια και του δινω και καταλαβαινει 8) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Η κιθάρα στις φώτο είανι απο τις πιο όμορφες που εχω δει ποτέ μου. Σε συνάρτηση και με τον μουσικό > ηχεί με όλη τη σημασία του ρήματος ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 thanks man! Με εχει εκπληξει πραγματικα πολυ ευχαριστα το οργανο. Κριμα που δεν την ειχα στο νοιζ open day. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 thanks man! Με εχει εκπληξει πραγματικα πολυ ευχαριστα το οργανο. Κριμα που δεν την ειχα στο νοιζ open day. :'( Για μία τέτοια ,θα πλήρωνα ξανά για κιθάρα. Shine on Gregg Crazy Diamond. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Και καλα θα εκανες μιας και οι τιμες τους δεν ειναι ιδιαιτερα τσιμπιμενες. Βy the way, η κιθαρα ειναι η συγκεκριμενη μωβ πανω δεξια. http://www.atlas.dymani.com/?page_id=19# just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Πωπωωωωω... Για τι τιμές μιλάμε; Έχουν και πουλάκια... http://www.atlas.dymani.com/?page_id=12 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Χμμ, αν δεν κανω λαθος (επειδη εγω την πηρα απο Ελλαδα απο ιδιωτη) την ειχε παρει κατω απο 1000 ευρω απο τον κατασκευαστη. Μιλαμε δλδ για τετοιες τιμες. Οχι παμφθηνη αλλα ουτε και τσιμπημενη περα απο το οριο αποκτησης της. Θα ξερω με βεβαιοτητα σε λιγες ωρες ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 thanks man! Με εχει εκπληξει πραγματικα πολυ ευχαριστα το οργανο. Κριμα που δεν την ειχα στο νοιζ open day. Δεν πειράζει παιδί μου, θα την φέρεις στο πάρτυ. 8) To μπράτσο τι contour έχει? Κάνουν και καστομιές? Εγώ θέλω να μάθω τιμή γι'αυτή την "ουράνιο τόξο" που έχουν στο gallery. :P ΝΑΙ ΡΕ, είμαι gypsy!! ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση