Προς το περιεχόμενο

Ποιά από τις 3 θα επιλέγατε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα σε ψησουν να παρεις ...telecaster!  ;D

αααα χα χα που ειναι ο superfunk ? ο ανθρωπος θελει να παιζει death metal και θελει HIGHT gain μια τελε ειναι οτι πρεπει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τώρα για την τιμή είπαμε, αφ'ενός οι Ibanez είναι πολύ διαδεδομένες, και αφ'ετέρου τόσο την έδωσες τόσο την πήρανε. Αν επέμενες λίγο ακόμα αποκλείεται να μη βρισκόταν άτομο να πάρει καινούρια Prestige με 800 ευρώ ας πούμε, δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμα και στα δύσκολα που περνάμε. Μην κατηγορείς την καημένη την κιθάρα :)

Σε πληροφορω λοιπον οτι την εβγαλα για πουλημα στα 900 ευρω και κανεις δεν ενδιαφερθικε :) Την κατεβασα στα 800 αλλα τζιφος. Την εριξα στα 700 παλι τιποτα.Την ξεφτιλησα στα 600 ευρω και παλι τιποτα :) :) :) Μεχρι που αποφασισα να αφησω ανοιχτη  την τιμη για να ακουσω προτασεις, και ακουσα κατι τρελα "Την δινεις 400 Ευρω?" Της εβαλα τελικη τιμη 570 και βρεθικε ενα παλικαρι απο τα Γιαννενα και εκανε 300 χιλιομετρα για να ερθει να την παρει.

Οσο για τις ESP, Παλιοτερα λογο οικονομικης αναγκης αναγκαστικα να πουλησω μια ESP LTD EC-500 Eclipse.Την ειχα αγορασει 730 Ευρω, οταν την πουλησα  κοστιζε 680 περιπου και την  πουλησα 450 ευρω. Την Ιbanez την πηρα 1100 και την εδωσα 570! :)

Τραγικη ειρωνια ειναι οτι το παλικαρι που αγορασε την LTD μου ειχε προσφερει για ανταλλαγη μια RG Prestige 2620!

περαν τουτου οι μαγνητες της dim/ibz δεν ειναι καθολου αθλιοι... ειναι απιστευτοι και παιζουν πολυ καλα στις συγκεκριμενες κιθαρες... Ετσι και οι μαγνητες τους ειναι μια χαρα και δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο αλλους seymour duncan/dimarzio.Απλα οι κιθαρες ιμπανεζ με ατους δικους της μαγνητες παιζουν καλα σαν συνολο και οι μαγνητες δινουν το μαξιμουμ της κιθαρας.

Aν ψαξεις σε διαφορα reviews  ολοι παραδεχονται οτι οι dimarzio/ibz ειναι αδυναμοι μαγνητες και οι περισσοτεροι λενε οτι τους αλλαξαν/θα τους αλλαξουν.

Συγνωμη για το off topic, πιστευω οτι η esp ειναι η καλυτερη επιλογη για τα λεφτα της φιλε μου.

Καλοπαιχτη οποια και να παρεις. :)

Ε δεν είμαστε Αγγλία ούτε Αμερική να βάλεις μια αγγελία και σε 3-4 μέρες να πουλήσει η κιθάρα (σε κανονική τιμή), μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις και μήνες. Τόσο που την έβαλες πάντως εγώ και κολυμπώντας θα έκανα 300χλμ για να την πάρω... και μετα θα την πούλαγα και για περισσότερα ;D ;D ;D Αυτό που θέλω να πω είναι οτι επειδή βρέθηκε κάποιος να αγοράζει με 570 και εσύ την έδωσες, δε σημαίνει οτι τόσο αξίζει η κιθάρα! Τώρα αν όπως λες ήταν θέμα οικονομικής ανάγκης άλλο αυτό, και πάλι όμως δε φταίει η κιθάρα! Τέλος με τα νούμερα που αναφέρεις, η διαφορά στην πτώση της αξίας κάθε οργάνου είναι λιγότερο από 10%, δηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο. Όπως είπα και πριν συμφωνώ οτι οι Ibanez πουλιούνται πιο δύσκολα, το να ρίχνεις την τιμή όμως (αν δεν υπάρχει άμεση αναγκη) είναι τραγικό λάθος.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου