kostaras75 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Παιδια δεν λεω πολλα.....ο τιτλος τα λεει ολα.....απλα στα κριτηρια να ΜΗΝ βαλετε τους μαγνητες μιας και θα αλλαχτουν αφου παντα στις κιθαρες μου βαζω συγκεκριμενους (δεν θα του αγορασω μιας και τους εχω ηδη απο αλλη κιθαρα). Περα απο την ψηφο θα ηθελα και καμια ψιλοαναλυσουλα του θεματος αν γινεται ;) Παραθετω και τα λινκ για τις συγκεκριμενες κιθαρες. http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Jackson-SL2H-Soloist-DEMO-Transparent-Black-incl.-Case/art-GIT0011767-000 http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Ibanez-RGA420Z-PRT-Predators-Tongue/art-GIT0018109-000 http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/ESP-Horizon-FR-II-BKAQ-See-Thru-Black-Aqua/art-GIT0012040-000 Να'στε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Η ΣΩΣΤΗ απάντηση είναι: "Αφού τους μαγνήτες θα τους αλλάξεις αγόρασε την πιο όμορφη" Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Σωστα τα λες ;D....το θεμα ειναι οτι και οι 3 μου αρεσουν στο ματι....καθε μια εχει κατι....θα ειναι δυσκολη επιλογη :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Έχεις δοκιμάσει καμιά απ'τις 3 να δεις πως σου κάθεται; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Οποια εχει το καλυτερο μπρατσο :) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Δύο Alder, ένα μαόνι... ??? Alder λοιπόν και λόγο γενικότερου look την Jackson... Είναι πιο κουκλάρα ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Έχεις δοκιμάσει καμιά απ'τις 3 να δεις πως σου κάθεται; Ειχα jackson παλιαοτερα και διαφορες ibanez prestige τα τελευταια δεκα χρονια....την esp δεν την εχω δοκιμασει....παντως οπως εχω πει και πιο παλια με τα μπρατσα ποτε δεν ειχα προβλημα....δεν ξερω αν αυτο ακουγεται περιεργο αλλα οτι κιθαρα και αν πιασω στα χερια μου τη συνηθιζω αμεσως....εκτος απο τις gibson les paul οι οποιες πραγματικα δεν με βολεψαν ποτε και ειδικα στα χαμηλα ταστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Οκ σε "πιάνω" ;) Το οτι η Jackson δεν έχει arched σώμα όπως οι άλλες 2 σε απασχολεί καθόλου; Οι θέσεις για τους επιλογείς και τα volume/tone; Θα ψηφίσω ESP γιατί έχω μια αδυναμία τα τελευταία 2-3 χρόνια. Πρίν από αυτές ήταν οι Jackson και πριν από αυτές οι Ibanez. Το θέμα είναι όμως οτι εσύ αγοράζεις την κιθάρα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Οκ σε "πιάνω" ;) Το οτι η Jackson δεν έχει arched σώμα όπως οι άλλες 2 σε απασχολεί καθόλου; Οι θέσεις για τους επιλογείς και τα volume/tone; Θα ψηφίσω ESP γιατί έχω μια αδυναμία τα τελευταία 2-3 χρόνια. Πρίν από αυτές ήταν οι Jackson και πριν από αυτές οι Ibanez. Το θέμα είναι όμως οτι εσύ αγοράζεις την κιθάρα. Εχω τη εντυπωση οτι η esp εχει σε λιγο καλυτερη θεση τους επιλογεις και τα volume/tone απο τη jackson....η ibanez ερχεται τριτη. Εγω ολα τα χρονια αδυναμια στις ibanez ειχα.....απλα ειπα να αλλαξω αυτη τη φορα για να ξεκολησω λιγο απο εκει και να δω και κατι αλλο. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Μεγειές λοιπόν! Περιμένουμε pics και klips όποια και να πάρεις ;D Ποιούς μαγνήτες θα βάλεις; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση