Προς το περιεχόμενο

Τελείωσε και δοκιμάστηκε: Strat Project "Κιθάρα-Διαστημόπλοι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eντυπωσιακό το πλήθος των διακοπτών, φαντάζομαι τι θα γίνεται κάτω απο το pickguard

και ζαλίζομαι. Αφού την έξυσες που την έξυσες, καλή ιδέα θα ήταν να... χαράξεις και ένα

manual για τις λειτουργίες των διακοπτών πάνω της :D Μεγειές!

Σκέφτομαι και εγώ για ένα πολύ low budget strat project, έχω 3 p90 να κάθονται και

αξιοπρεπή κλειδάκια απο squier affinity. Λέω να τσιμπήσω μια squier bullet, όχι βέβαια

την μαύρη των 98 ευρώ αλλά την ρόζ των 77 (θα ''σε έχω'' για 3 ευρώ ;D) και τάστα

dunlop 6000 για να προσπαθήσω να τα βάλω μόνος μου.

Κανένας απο Λάρισα για ομαδική παραγγελία? 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

για την ακρίβεια 728 είναι όλοι...

Περιέχεται μέσα στο 3 στην 6η και η επιλογή off/off/off (δηλαδή μούγκα στη στρούγκα)

Ορκισμένος Μπλουζάς!

Γαματο!  ;D

Welcome to the machine...

Φανταζομαι τι εχει να γινει αν παιξεις καποιο κομματι με μπολικο strumming.

Θα αλλαζεις ηχους με καθε κινηση του χεριου  ;D

έχω βάλει τους διακόπτες έτσι που να ο άξονας κίνησής τους να μην είναι πάνω στο σημείου που χτυπάει το χέρι στο strumming (δεν είμαι κανένας έξυπνος αλλα την έχω πατήσει με την άλλη στρατ που ξεκοίλιασα και την έκανα jazz guitar παρακαλώ...)

Ορκισμένος Μπλουζάς!

Γαματο!  ;D

Welcome to the machine...

Φανταζομαι τι εχει να γινει αν παιξεις καποιο κομματι με μπολικο strumming.

Θα αλλαζεις ηχους με καθε κινηση του χεριου  ;D

;D

Και μάλιστα σε κάθε strum θα έχει διαφορετικό ήχο από τα προηγούμενα...  ;D  ;D  ;D

Μεγάλε, χαρά στο κουράγιο σου! Από εμφάνιση φαίνεται πράγματι STAR TREK κιθαρα. Τώρα .... από ήχο, εσύ ξέρεις.......  Καλόπαιχτη πάντως. Μάλλον θα πρέπει να προσλάβεις και κάποιον τεχνικό ήχου να σε βοηθάει να αλλάζεις τα κουμπάκια.... ;D :D

Κeep on bluesing

Θα μπορούσε να υπάρχει άραγε ψηφιακός έλεγχος των διακοπτών;

Πάντως 3 στην πέμπτη κάνει 243  ;D Πάτησα το κουμπί μια φορά παραπάνω  ;D  ;D  ;D Τελικά τόσοι είναι  ??? Πάντως καμιά 400 αριά ήχους τους έχει σίγουρα  ;D Να μην ήτανε πολλά, καμιά τετρακοσαριά  ;D  ;D  ;D

Μεγάλε, χαρά στο κουράγιο σου! Από εμφάνιση φαίνεται πράγματι STAR TREK κιθαρα. Τώρα .... από ήχο, εσύ ξέρεις.......  Καλόπαιχτη πάντως. Μάλλον θα πρέπει να προσλάβεις και κάποιον τεχνικό ήχου να σε βοηθάει να αλλάζεις τα κουμπάκια.... ;D :D

Η λογική δεν είναι να αλλά ζεις τα κουμπάκια μέσα στο τραγούδι, αλλά μόνο τον επιλογέα...

Τα κουμπάκια Τα χρησιμοποιείς ως εξής:

Έχεις ένα κομμάτι που θέλει ήχο μονού, σπλιτάρεις και τους τρεις και μετά πειράζεις μόνο τον επιλογέα (φυσικά και δεν έχει ακριβώς ήχο μονού). *(τύπου στρατ επιλογές)

Έχεις ένα άλλο με πολλά γκάζια, βάζεις τον πίσω και τον μπροστά σε σειρά και αλλάζεις ανάμεσα σε αυτούς τους δύο... (τύπου γκίμπσον δηλαδή)

Αυτό είχα κατά νου... Δεν προλαβαίνεις να αλλάξεις ρύθμισει μέσα σε ένα τραγούδι, και δε χρειάζεται κιόλας

Ορκισμένος Μπλουζάς!

• Moderator

Λατρεύω τα «εύκολα» όργανα, που απλά τα καρφώνεις και παίζεις  ;D Καλορίζικη και καλά παιξίματα.

all this has happened before and will happen again

Θα μπορούσε να υπάρχει άραγε ψηφιακός έλεγχος των διακοπτών;

Πάντως 3 στην πέμπτη κάνει 243  ;D Πάτησα το κουμπί μια φορά παραπάνω  ;D  ;D  ;D Τελικά τόσοι είναι  ??? Πάντως καμιά 400 αριά ήχους τους έχει σίγουρα  ;D Να μην ήτανε πολλά, καμιά τετρακοσαριά  ;D  ;D  ;D

Βάλε και τις ρυθμίσεις του tone που αλλάζουν χαρακτηριστικά τον ήχο...

Ορκισμένος Μπλουζάς!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου