Προς το περιεχόμενο

HELP Stanton STR-860 Turntable

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όσα belt drive είχα δει εγώ τότε ήταν moving coil.

Καταλαβαίνεις όμως ότι το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο.

Μπορεί να έχεις ΜΜ με DD και με BD όπως επίσης και MC με DD & BD

Κώστα….ξεχνάς κάτι….ΔΕΝ είμαστε όλοι στο  κλεινόν άστυ, και εκείνες τις εποχές ΔΕΝ είχαμε ιντερνέτι. ;D ;D ;D

Εγώ τότε τα μοντέλα τα έβλεπα στον «ήχο» δηλαδή ζωγραφιστά….και άντε και καμία βόλτα Ζαλονίκη…για τουρισμό βιτρίνας.  ;D ;D

Αντιληπτόν και η διαφορά αγοράς μεταξύ των πόλεων μεγάλη αλλά πικάπ σοβαρά υπήρχαν στην Θεσσαλονίκη και προ της εποχής σου  ;)

Από την άλλη, όπως και στα μουσικά όργανα, σε εμάς τους θέλοντες αλλά μη έχοντες, τα μουσικά περιοδικά, ο τουρισμός βιτρίνας και επισκέψεις σε σπίτια, καφέδες κερασμένοι εκατέρωθεν σε μαγαζιά και φίλους, τσιγάρα και και ατέλειωτα πρωινά με προτάσεις που ξεκίναγαν "τι λες μωρέ που μου μάθατε όλοι τώρα το ............ κάτσε να σου δείξω εγώ ένα ..... και μετά να μου πεις" ήταν αυτά που μας μάθαν.

Βέβαια καμία σύγκριση με το Internet.

Και αυτός είναι ο λόγος που τσαντίζομαι από τις ερωτήσεις "παιδιά θέλω να περπατήσω αλλά βαριέμαι να σηκωθώ, μου λέτε ποιό πόδι να κουνήσω πρώτα και τι να κάνω μετά; θενκσ προκαταβολικά"

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Αντιληπτόν και η διαφορά αγοράς μεταξύ των πόλεων μεγάλη αλλά πικάπ σοβαρά υπήρχαν στην Θεσσαλονίκη και προ της εποχής σου  ;)

Υπήρχαν...μαρούλι δεν είχα  ;D

Ξέρεις ότι ακόμα και τώρα έχω μεγάλο πρόβλημα.

Φυσικά τώρα μεγάλωσα και οι επιθυμίες μου έγιναν ανάγκες. :P ;D ;D

Και η Θεσσαλονίκη ΔΕΝ μου φτάνει…καμία φορά ούτε και η Αθήνα….και να σου τα μεταφορικά….και οι extra χρεώσεις…..

Αλλά ακόμα και για απλά πράματα ρε συ.

Π.χ. πανί για προτζέκτορα….ή κάηκε η λάμπα από έναν προβολέα (τον φωτογραφικό).....ΤΖΙΦΟΣ.

Εδώ (Κοζάνη) μόνο τσιγάρα βρίσκω. ;D ;D

edit: Μόλιςςςςςς τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με ένα κατάστημα στην Αθήνα (για κάτι μη μουσικό) .

18,30 € μεταφορικά μου λέει......με πιάνεις;;;  ;D ;D

Υ.Γ. Φυσικά Θεσσαλονίκη ΔΕΝ υπάρχει.

edit: Μόλιςςςςςς τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με ένα κατάστημα στην Αθήνα (για κάτι μη μουσικό) .

18,30 € μεταφορικά μου λέει......με πιάνεις;;;  ;D ;D

Υ.Γ. Φυσικά Θεσσαλονίκη ΔΕΝ υπάρχει.

Να μας λες τι θες, να στο στέλνουμε με τη βραδινή οτομοτρίς, να το 'χεις στα χέρια σου πορνό-πορνό ;D

No one wants an alien

• Moderator

Να μας λες τι θες, να στο στέλνουμε με τη βραδινή οτομοτρίς, να το 'χεις στα χέρια σου πορνό-πορνό ;D

Σε πώ δεν είν' κακή ιδεά.

Κάπου στο Καματερό είναι τούτοι...θα αγγάρευα τον Nestor Apos.

Σε πώ δεν είν' κακή ιδεά.

Κάπου στο Καματερό είναι τούτοι...θα αγγάρευα τον Nestor Apos.

Άμα ήταν για κανά pretty bra  ο μονδελοπνύχτης θα στο έφερνε μέχρι τη πόρτα της κυρίας αυτοπροσώπος  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου