Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 ;D ;D ;D ;D Παιδιά έχω δυο ελλατώματα: 1) μου αρέσει το gain ;D 2) δεν έχω αξιωθεί να βάλω κάτω την x3 να βγάλω κανένα δικό μου ήχο και ακόμα κοπανάω με τα presets. :P Τελευταία φορά όμως μιας και κατάφερα να "ισοπεδώσω" ηχητικά 4 κιθάρες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Για το σόλο συνήθως είμαι τύπος που προσπαθεί να παίζει καρμπόν. Αυτή τη φορά μου βγήκε στην πορεία ενας ψιλο-αυτοσχεδιασμός και δεδομένης της σπανιότητας τέτοιων αρτιστικών ελευθεριών ;D στον τρόπο που παίζω είπα να το αφήσω, γνωρίζοντας πάντως ότι θα κριθώ ιδιαίτερα αυστηρά. Point taken though! Λογαριάζω να επαναλάβω την προσπάθεια με tailor-made, low-gain ήχους και ενα πιο προσεγμένο σόλο :) Ευχαριστώ για την ακρόαση! BTW, να αναφέρω οτι σαν κάρτα ήχου δούλεψε η x3. Ενα περίεργο που αντιμετώπισα ήταν η συμπεριφορά στο left/right panning. Όσο πιο hard ήταν το panning, τόσο χάλαγε ο ήχος. Αν βρω τι έφταιξε (υποθέτω οτι κάτι έκανα εγώ στραβά στις ρυθμίσεις) θα επανέλθω. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Ok το κομμάτι αυτό κυλά στις φλέβες μας πλέον... ;D Λέω να κάνουμε ένα τοπικ που θα ανεβάσουμε όλοι τα smoke on the water που έχουμε παίξει και να ψηφίσουμε το καλύτερο... (Με διάθεση χιούμορ πάντα ;) ) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση