Solarist Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα Θέλω να πάρω μια νέα κάρτα ήχου και είμαι ανάμεσα στη Motu mk3 hybrid και στη M-audio profire 610. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία με κάποια από αυτές τις 2 κάρτες και μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες ή ενδεχομένως να προτείνει και κάτι άλλο. Ασχολούμαι κυρίως με ambient/drone stuff και field recordings και δεν ξέρω ποια κάρτα θα με βοηθούσε καλύτερα. Έχω ακούσει ότι η Motu mk3 hybrid είναι recommended κάρτα για ηλεκτρονικά αλλά από την άλλη έχω διαβάσει σε πολλά forums ότι έχει παρουσιάσει πολλά προβλήματα. Άλλοι λένε ότι φταίει το hardware και άλλοι το firmware και τα updates. Με την M-audio έχω κάποια επαφή επειδή χρησιμοποιώ την fast track pro και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ κανένα πρόβλημα οπότε φαντάζομαι ότι και η profire θα έχει την ίδια αξιοπιστία και ακόμα καλύτερη ποιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 PC ή MAC ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Solarist Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Sorry! Για αυτή την παράληψη Έχω έναν imac me snow leopard 'Εχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια για τις RME κάρτες ήχου αλλά δν τις έχω Χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atropa Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2010 για mac... motu για pc... rme. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiation Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2010 Avid Mbox pro kanei gia pc k mac k apla einai super.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση