matawan Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Χαρηκα πολυ που υπαρχουν αυτα στο youtube... Ηταν secret gig, μια μερα πριν το live στο Ιβανωφειο, που ηταν και η πρωτη φορα που ειδα τον Cave live. Στην τρυφερη ηλικια των...16...Ηταν αραγε κανεις συμφορουμιτης στο live αυτο? It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Ωραία πράματα εγώ είδα τον Cave 5 χρόνια πιο νωρίς τον Ιούνιο του 90 στο Λυκαβηττό στα ....16….. αχ περνάνε τα ρημάδια ανεπιστρεπτί :( rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Καλα εγω που τον πρωτοειδα το.....1984 στο Σπορτινγκ τι να πω?? ;D edit ψεμματα ... ;D πρωτη φορα τον ειδα το..1982 με τους Birthday Party... ;D ηταν τοτε που ειχε...χαθει μετα τη συναυλια και τον βρηκαν το αλλο πρωΪ σε ενα ..παρκακι στα Πευκακια να κοιμαται του καλου καιρου (οταν ξυπνησε νομιζε οτι ηταν στο.... Βερολινο... ;D)...αγριες εποχες τοτε... ;D (καπου ειχα διαβασει οτι οταν πηγε ο Δασκαλοπουλος να τον παρει απο το αεροδρομιο και του εδωσε το χερι του για χειραψια ο...Cave το...ΔΑΓΚΩΣΕ... ;D) αυτα και αλλα ωραια μπορειτε να τα διαβασετε εδω http://www.bookdepository.co.uk/book/9780349107783/Bad-Seed (9 ευρω και χωρις μεταφορικα παρακαλω...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Σοφε γεροντα SF, ποσα εχεις δει, ποσα ξερεις! Σε φθονω ρε ! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Σοφε γεροντα SF, ποσα εχεις δει, ποσα ξερεις! Σε φθονω ρε ! +1 ;D. Το έχω δηλώσει κι εγώ με άλλες αφορμές. ;D Ειδικά με birthday party πολύ θα ήθελα να τον δω. Άσχετο, πριν λίγο καιρό πέθανε ο τρομερός κιθαρίστας τους R. S. Howard(αφήνοντας έναν πολύ ωραίο δίσκο, pop crimes τον λένε) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Εισαγωγή παράθεσης Σοφε γεροντα SF, ποσα εχεις δει, ποσα ξερεις! Σε φθονω ρε ! Ασε που τον πετυχα περυσι στο Brighton στο Pier να τρωει fish & chips με τα παιδια του...3 τραπεζια διπλα μου.... ;D...τελειως...τουριστικος ο τυπος... ;D.... πέθανε ο τρομερός κιθαρίστας τους R. S. Howard γιγαντας της κιθαρας ο μακαριτης Rowland S. Howard recording Jennifer's Veil (1983) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Τι μανικετόκουμπα φόραγε ? rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Αυτο το ντοκιμαντερ, το 30λεπτο περιπου, με την ηχογραφηση των Birthday Party στo studio της Hansa στο Βερολινο, απ οπου και το αποσπασμα με τον Howard, το χω δει τοσες φορες που το χω μαθει απ'εξω. Ψυχωση... It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση