paraxaraktis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Συγγνώμη αν η απορία μου ακούγεται κάπως χαζή απλά επειδή όλο και βλέπω τέτοιες συσκευές μπροστά μου σε αγγελίες κλπ και διαπιστώνω οτι ίσως να είναι κατι το οποίο χρειάζομαι θα ήθελα να ξέρω τι ακριβώς είναι και σε τι χρησιμεύουν προκείμενου να μην έχω αυταπάτες ;) ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akra2 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Sampler είναι μία λειτουργεία που αναπαράγει samples (=δείγματα).Δηλαδή εισάγεις ηχητικά, τα οποία έχεις ήδη ηχογραφήσει ή βρίσκονται σε sample packs, που πιθανότατα έχεις αγοράσει/κατεβάσει. Ο χρήστης συνήθως επιλέγει τα ηχητικά δείγματα (που μπορεί να είναι από drums μέχρι ό,τι βάλει το μυαλό σου να ηχογραφήσει).Στη συνέχεια μπορεί να επεξεργαστεί το κάθε sample και να τα βάλει σε μία σειρά να παίζουν.Ρυθμίζεις: -τρόπο αναπαραγωγής -mixing -ό,τι μπορεί να βάλει καθένας στο μυαλό του Samplers υπάρχουν είτε ως ξεχωριστά μηχανήματα, είτε σε synthesizers (ως λειτουργεία), είτε σε προγράμματα virtually. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paraxaraktis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 μάλιστα!!εισαι πολυ κατατοπιστικός ευχαριστώ! μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ως μονάδα αποθήκευσης ήχων διαφόρων οργάνων? όπως δλδ πάνω κάτω λειτουργεί ένα ρακ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2010 μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ως μονάδα αποθήκευσης ήχων διαφόρων οργάνων? όπως δλδ πάνω κάτω λειτουργεί ένα ρακ? Για αυτο το σκοπό φτιάχτηκε.Για να αποθηκέυει και να αναπαραγει δειγματα. Σε μορφη rack βγαινουν(έβγαιναν)συνήθως. Πλέον θα τα βρείς και σε μορφή software. Τα χαρακτηριστικά τους ποικίλουν από μνήμη,format,ποιότητα αναπαραγωγής,κτλ http://en.wikipedia.org/wiki/Sampler_(musical_instrument) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akra2 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2010 Γενικότερα τι ψάχνεις; Θα ήθελες να πειραματιστείς με φυσικό sampler ή ψηφιακά;Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SysEx Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2010 παραχάραξη q(: http://en.wikipedia.org/wiki/Sampler_(musical_instrument) elliniko forum sou leei meta q(: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση