Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Παραθέτω μια μουσική ιδέα που έγραψα στα γρήγορα με δυο κιθάρες (θέμα-σόλο). Ζητούνται συμβουλές ως προς σε τι μπορεί να εξελιχτεί, κατά την άποψή σας και αν σας αρέσει. Θενκ γιου ιν αντβάνς melody.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Καλόοοοοοο!!!!!!! Σε τι μπορεί να εξελιχθεί? Σε ένα επόμενο Αlbatross, local hero, ή στο επόμενο single των Shadows. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E7#9 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Ντήαρ φρεντ μιουζίσιαν ;D το κομμάτι σου μου άρεσε διότι ήταν απρόβλεπτο και καθόλου συνηθισμένο ως προς την αρμονία του αν όπως λές κάτι τέτοιο σου βγαίνει στα γρήγορα, τότε θα πρέπει να το κοιτάξεις πιο σοβαρά και να μην τα αφήνεις έτσι σε επίπεδο ιδέας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Πολλή αρμονία και φαντασία έχεις μες το κεφάλι σου... ;D όπου θες πάει η ''ιδέα'' σου. Είτε να την ντύσεις με στίχο,είτε να την αναπτύξεις ορχηστρικά.Εσύ ξέρεις τι έχεις μέσα σου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Τι φρεσκαδούρα είναι αυτή βρε φίλε; Μουσική στ' αυτιά μας! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 αν εξαιρέσουμε το "μπλουζ λίντ μέρος", μου αρέσει πάρα πολυ. νομίζω ότι άνετα μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ακόμη υπέροχο τραγούδι σου! ;) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiwtis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 πολυ καλο.....μπραβο σου!!!!! το εχω στο repeat δε ξερω κ εγω ποση ωρα..... ;) ;) ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Πολυ ωραιο και γλυκο. Προσωπικα το σκεφτομαι σαν μια ομορφη και γλυκια εισαγωγη σε κατι πιο... ροκ! Σκεψου την εισαγωγη του Doctor Doctor απο UFO που μετα τα χωνει κατιτις παραπανω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Αρχηγέ μου, άρχισε να σκέφτεσαι πιο σοβαρά την "παραγωγή" των μουσικών ιδεών σου... εννοώ να βάλεις ένα πρόγραμμα, να βρεις ενδεχομένως συμπαίκτες, κλπ, κλπ. Εύγε. @marmelaki Κατά πρώτον το αβατάρ σου με προβληματίζει... κατά δεύτερον μην λες τέτοια για ροκιές στον JazzJoker και κατά τρίτον μην την πουλήσεις. Ξέρεις εσύ. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ σας όλους. Βοηθάτε πολύ και το εκτιμώ. Καμιά φορά, από την αρχή μιας σύνθεσης μέχρι να καταφέρουμε να ακούσουμε το κομμάτι ως ακροατές, χρειάζεται πολύς χρόνος. Προσωπικά είναι ένα σημείο που συχνά χάνομαι. Θα επανέλθω. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση