Προς το περιεχόμενο

Custom Πενες κιθαρας

Miltos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

γενικως οταν ενα μαγαζι ειναι κυριλε, στελνει παντα μονο με καποιο ειδους tracking. απο αμερικη ειναι στανταρτ αυτο μια και αλλιως οποιοσδηποτε μπορει να ισχυριστει οτι δεν παρελαβε τιποτα και να παρει τα χρηματα του πισω απο το paypal. τη μια φορα που ειχα προβλημα με παραγγελια απο αμερικη (δεν εβρισκα ενα πεταλι και το πηρα απο καπου χωρις tracking), εγινε κατι σαν αυτο που συνεβη σε σενα. μειλ αλλα αντ αλλων, δικαιολογιες, καθυστερησεις.... τελικα ανακαλυψα οτι αυτο ηταν συνηθισμενο με το συγκεκριμενο site (να κοροιδευουν τους πελατες απο ευρωπη) και εκανα claim στο paypal.

οποτε σου προτεινω το ιδιο. τα χρηματα θα δεσμευτουν απο τον λογαριασμο του μαγαζιου, και αν δεν αποδειξει οτι στο εστειλε (και το παρελαβες) θα σε αποζημιωσουν.

τσεκαρε και online κριτικες για το site και το μαγαζι να δεις τι παιζει. γενικως απο αμερικη ΜΟΝΟ paypal και express η priority mail international

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως απ οτι καταλαβαινω οι ανθρωποι στο εχουν στειλει το πακετο κανονικα. εχεις το tracking no, σωστα?

κανε ενα check εδω:

http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm

και μετα περιμενεις να εμφανιστει και εδω:

http://www.elta.gr/index.asp

(αν το σκαναρουν οι δικοι μας μολις φτασει Ελλαντα...!)

τελωνειο θα περασει, αλλο αμα σου χρεωσουν τιποτα...

γενικα νομιζω οτι χρειαζεται λιγη υπομονη

τωρα οσ΄αναφορα

Κατα βαση εχω μια αποδειξη που λεει οτι ενα δεμα εφυγε απο Αμερικη για Ελλαδα, ουτε σε ποιον παει, ουτε ποιος το εστειλε. Κοιταξα ηδη στο site της USPS και το μονο που εμαθα ειναι οτι 21/10 εφτασε στην indianapolis και 22/10 εφυγε απο Chicago..Μπηκα και στο σαητ των ΕΛΤΑ και δεν εχει ερθει τιποτα (τα σκαναρουν by the way - στα κεντρικα καταστηματα κανουν δουλεια) αλλα αν διαβασατε σε παραπανω ποστ μου αναφερω οτι οσως αλλαζει κωδικο (μουχει συμβει σε παραγγελια απτο τομαν).

Αυτο σας εχει συμβει μηπως σε παραγγελια απο Αμερικη??

Στο πρακτικο κομματι πηρε παραταση το dispute απτην paypal μεχρι της 27/11, ελπιζω μεχρι τοτε να εχει ερθει το πακετο

All the money of the world can't buy me

Κατα βαση εχω μια αποδειξη που λεει οτι ενα δεμα εφυγε απο Αμερικη για Ελλαδα, ουτε σε ποιον παει, ουτε ποιος το εστειλε. Κοιταξα ηδη στο site της USPS και το μονο που εμαθα ειναι οτι 21/10 εφτασε στην indianapolis και 22/10 εφυγε απο Chicago..

Tότε είσαι σε καλό δρόμο...υπομονή...μην κάνεις σαν έγκυος...έρχεται...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Τα ΕΛΤΑ τους τελευταιους δυο μηνες καθυστερουν ΤΡΑΓΙΚΑ (εχουν μεταθεσει τους υπαλληλους στην εφορια μπας και βρουνε κανα φραγκο? ;D),χθες μου ηρθε δεμα απο ΑΓΓΛΙΑ το οποιο ειχε ταχυδρομηθει στις 4/10 (το δεμα εγραφε καθαρα οτι ειχε φτασει στην Ελλαδα στις 9/10!) & σημερα ελαβα ειδοποιηση για 2ο δεμα απο ΑΓΓΛΙΑ παλι με ημ/νια αποστολης 7/10 !!!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Tότε είσαι σε καλό δρόμο...υπομονή...μην κάνεις σαν έγκυος...έρχεται...

Χαχαχα! καλο!

Ναι το ομολογω οτι εγινα λιγο τσουρεκας αλλα

περισσοτερο με ενδιαφερει να εξασφαλισω τα χρηματα μου και οταν ερθει με το καλο το πακετο να τον πληρωσω, δεν εχω προβλημα.

Τελικα εβγαλα ακρη με τα ΕΛΤΑ, οι τυποι απο αμερικη το εστειλαν σαν απλο γραμμα οποτε θα το φερει ο ταχυδρομος στην πορτα, αν δεν εχει μετατεθει/αποσπαστει αλλου!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Επαναφερω το θεμα μιας και εχουν περασει 2 μηνες σχεδον απτην ημερα αποστολης του δεματος και 3 μηνες απτην παραγγελια..

Η Paypal δεν μας δικαιωσε, παρολο που ο αμερικανος δεν απαντησε στο dispute (για οσους δεν ξερουν οταν κανεις dispute στο paypal ξεκιναει κατι σαν "δικη" που στελνεις εσυ, δινουν ενα χρονικο οριο στον πωλητη να απαντησει, μετα ξανααπαντας εσυ κλπ κλπ) αλλα αυτος δεν απαντησε καν στο πρωτο μεηλ "κατηγοριας"  :o

οπως καταλαβαινετε εχουμε μπει σε διαδικασια email, email, email..αλλα μαλλον θα παρουμε τα @@ ...

Οπως και ναχει, η εταιρεια δεν προσφερει tracking του δεματος (το εστειλε σαν απλο γραμμα) οποτε αν καποιος θελει να παραγγειλει απο εκει θα του συνιστουσα να ειναι ιδιατερα επιφυλαχτικος και να ψαξει και αλλες εναλλακτικες λυσεις...

• Guru

τι εννοεις δεν σας δικαιωσε η paypal? εκρινε το claim σου υπερ του πωλητη, η ακομα το περιμενεις? 99% το paypal δικαιωνει τον αγοραστη - ειναι δουλεια του πωλητη να αποδειξει οτι εσυ ελαβες το δεμα. μην ασχολεισαι πολυ με email προς τον πωλητη ειδικα αν δεν απαντα, κανε ενα full claim προς το paypal και περιμενε το αποτελεσμα

το μεηλ απτο πεηπαλ εγραφε εν ολιγοις "μπραβο εχεις δικιο, παρε πισω 0ευρω"

να το κανω και αντιγραφη να μου πειτε, μηπως εγω δεν καταλαβα κατι (ειχα ζητησει full refund)

"vWe have concluded our investigation into your case and have decided in your

favor.

You have indicated that a partial refund of 0 would be satisfactory.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed

to you, please be assured that we will take appropriate action against the

seller's account, which may include limitation of the seller's account

privileges."

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου