zappa Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 http://www.tube-town.net/ttstore/product_info.php/info/p4184_TTC-Universal-Headshell-for-Chassis-006.html Έχω το παραπάνω και θέλω να το ντύσω με 2χρωμο tolex, (το οποίο δεν έχω), ξέρει κάποιος που μπορώ να το πάω στην Αθήνα να το ντύσουν, και αν ξέρει κάποιος πόσο μπορεί να κοστίσει αυτό; thanks in advance www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Kι εγώ θέλω μια καμπίνα..αλλά μάλλον λείπουν όλοι για τις εκλογές.. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Εγώ αγοράζω tolex απο Ebay πχ http://compare.ebay.com/future/380250257992?var=svip&sort=BestMatch ή απλή δερματίνη απο μοναστηράκι,και τα ντύνω μόνος μου (κυρίως καμπίνες, διάφορα ξύλινα προστατευτικά case, pedalboards, και rack cases που φτιάχνω κατά καιρούς). Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις μόνο σου. Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιον αφου δεν χρειάστηκα ποτέ,αλλά ξέρω οτι τελευταία ο Κουρμπής συνεργάζεται με κάποιον.Ρώτησέ τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Εγώ αγοράζω tolex απο Ebay πχ http://compare.ebay.com/future/380250257992?var=svip&sort=BestMatch ή απλή δερματίνη απο μοναστηράκι,και τα ντύνω μόνος μου (κυρίως καμπίνες, διάφορα ξύλινα προστατευτικά case, pedalboards, και rack cases που φτιάχνω κατά καιρούς). Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις μόνο σου. Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιον αφου δεν χρειάστηκα ποτέ,αλλά ξέρω οτι τελευταία ο Κουρμπής συνεργάζεται με κάποιον.Ρώτησέ τον. Ευχαριστώ φίλε μου κι εγώ για έτσι με βλέπω...Ταπετσέρη για ψώνια χρωματοπολείο για βενζινόκολλα και βούρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ φίλε μου κι εγώ για έτσι με βλέπω...Ταπετσέρη για ψώνια χρωματοπολείο για βενζινόκολλα και βούρ... Πάρε λεπτόρευστη βενζινόκολλα,για να σου απλώνει καλύτερα,και να μήν σου κάνει "κομπους". ;) (αν πάρεις παχύρευστη θα καταλάβεις τι εννοώ) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Πάρε λεπτόρευστη βενζινόκολλα,για να σου απλώνει καλύτερα,και να μήν σου κάνει "κομπους". ;) (αν πάρεις παχύρευστη θα καταλάβεις τι εννοώ) :) Σωστός... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ, θα ήθελα να αποφύγω το DIY γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου είναι λιγοστός. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ, θα ήθελα να αποφύγω το DIY γιατί ο ελεύθερος χρόνος μου είναι λιγοστός. Αν είσαι Αθήνα,ρ ώτα τον Κουρμπή να σου πεί με ποιόν συνεργάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Επανέρχομαι στο θέμα, έχει κανείς καμιά ιδέα; www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Επανέρχομαι στο θέμα, έχει κανείς καμιά ιδέα; Σε μαγαζι με ταπετσαριες ισως, ή ακομα και σε αυτους που αλλαζουν επενδυσεις σε καναπεδες κτλ. Αν εχεις και το υλικο δε νομιζω να δυσκολευτεις ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση