Satanas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω φιλε μου! Απλα πολλες φορες γινονται παρεξηγησεις... Ο καθενας μπορει να πει την γνωμη του ελευθερα εδω μεσα... Εγω απλα ζητησα καποιο επιχειρημα για τον ισχυρισμο σου οτι δεν κανουν οι duncans σε ibanez.. Δεν είπα δεν κάνουν είπα δεν αποδίδουν τοσο καλά όσο σε άλλες κιθάρες.. Το οποιο ακομα δεν το εχεις αναφερει για να αιτιολογησεις τον ισχυρισμο σου.. Παρα πολλα ατομα μου προτεινουν την δοκιμασμενη λυση duncan jb & jazz κ εσυ ερχεσαι κ ισχυριζεσαι οτι δεν κανουν.. Τα άτομα αυτά(γνώμη μου) δεν γνωρίζουν προφανώς απο RG και Ibanez..το σετ αυτο είναι κατάλληλο για το 90% των κιθάρων εκτός από RG... Εγω επειδη δεν γνωριζω τιποτα περι μαγνητων απλα θελω να μαθω το γιατι δεν κανουν.. Δεν πιστεύω με τα επιχειρήματα που σου γράφουμε να καταλάβεις και πολλά μια μυρωδίτσα θα πάρεις...έχεις μπροστά σου πολλάαα χρόνια of music research & development Καλή συνέχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Οι evolution είναι μια χαρά λύση. Σετάκι bridge/neck ή evo bridge/paf neck. Επίσης, θα σου πρότεινα και Dimarzio Steve's special αν είσαι σε E ή D κουρδισμένος, ή D-sonic αν είσαι πιο χαμηλά. Paf Ποιον ομως συγκεκριμενα? Επισης evo ποιον?? γιατι ειδα κ evo2 κ γενικα πολυ μπαχαλο κ πολλοι μαγνητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 >Τα άτομα αυτά(γνώμη μου) δεν γνωρίζουν προφανώς απο RG και Ibanez..το σετ αυτο >είναι κατάλληλο για το 90% των κιθάρων εκτός από RG... Εσύ προσωπικά το έχεις δοκιμάσει; Γιατί στην Prestige μου πολύ καλά κάθισαν, πολύ καλύτερα από τον FRED και τον Air Norton που αντικατέστησαν... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 >Τα άτομα αυτά(γνώμη μου) δεν γνωρίζουν προφανώς απο RG και Ibanez..το σετ αυτο >είναι κατάλληλο για το 90% των κιθάρων εκτός από RG... Εσύ προσωπικά το έχεις δοκιμάσει; Γιατί στην Prestige μου πολύ καλά κάθισαν, πολύ καλύτερα από τον FRED και τον Air Norton που αντικατέστησαν... Προσωπική σου γνώμη εκφράζεις όπως κι εγώ...και το κάτα πόσο καλά σου έκατσαν αυτό το ξέρεις μόνο εσύ...και το πως το καταλαβαίνεις εσύ με τα δικά σου αυτιά σε μία Ibanez...εγώ έχω 3 σαν τη δική σου κι έχω αλλάξει(κυριολεκτώ) πάνω από 30 μαγνήτες διαφόρων εταιριών και στις 3(ρώτα τον Ignantios που με προμηθευει κατά καιρούς)..και το κλασικο σετακι JB και Jazz μου είναι πλέον πολυ μα πολυ μετριο στα δικα μου αυτια.. Υ.Γ Είχα αρχίσει να ανησυχώ RAΥDITIUTE...σ εχασα τελευταία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Έτσι όπως τα λες είναι. Τα αυτιά του καθενός. Ανεξαρτήτως πόσα κομμάτια μαγνητών έχεις περάσει, το σετ των αυτιών είναι το ίδιο. Αυτό που ακούς εσύ ως μέτριο, μπορεί να είναι π.χ. το πιο πετυχημένο σετ passive μαγνητών παγκοσμίως... Επίσης, να πω ότι δεν είμαι κατά των Dimarzio. Το αντίθετο θα έλεγα. Πάντως αν πραγματικά έχεις αλλάξει 30 μαγνήτες και δεν βρήκες λύση μήπως να ψάξεις κάπου αλλού το πρόβλημα; Από πότε με έχασες; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Έτσι όπως τα λες είναι. Τα αυτιά του καθενός. Ανεξαρτήτως πόσα κομμάτια μαγνητών έχεις περάσει, το σετ των αυτιών είναι το ίδιο. Αυτό που ακούς εσύ ως μέτριο, μπορεί να είναι π.χ. το πιο πετυχημένο σετ passive μαγνητών παγκοσμίως... Επίσης, να πω ότι δεν είμαι κατά των Dimarzio. Το αντίθετο θα έλεγα. Πάντως αν πραγματικά έχεις αλλάξει 30 μαγνήτες και δεν βρήκες λύση μήπως να ψάξεις κάπου αλλού το πρόβλημα; Από πότε με έχασες; Δεν νοείται σύγκριση με σένα που άλλαξες 3 σετ λεω εγω με μένα που έχω αλλάξει 10 στην καθε μια...Δεν γίνεται.. Σε πωλήσεις ναι..εκει συμφωνω και ΜΟΝΟ Ποιος σου είπε οτι δεν εχω βρει λυση??απλά το ψάχνω για οσο το δυνατον maximum αποδοση και αναλογα με τα μουσικα μου γουστα και κατευθυνσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Πάντως εμένα με ενδιαφέρει αν θα μπορούσες, από την εμπειρία σου, να εξηγήσεις τη δήλωσή σου για το ότι οι SD δε αποδίδουν καλά στις Ibanez RG (και να διευκρινήσεις αν μπορείς αν εννοείς όλες τις RG ή μόνο τις Prestige). Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα; Που / γιατί δεν κάνουν; Επίσης, δεν μου είπες από πότε με έχασες και είχες αρχίσει να ανησυχείς; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Πάντως εμένα με ενδιαφέρει αν θα μπορούσες, από την εμπειρία σου, να εξηγήσεις τη δήλωσή σου για το ότι οι SD δε αποδίδουν καλά στις Ibanez RG (και να διευκρινήσεις αν μπορείς αν εννοείς όλες τις RG ή μόνο τις Prestige). Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα; Που / γιατί δεν κάνουν; Επίσης, δεν μου είπες από πότε με έχασες και είχες αρχίσει να ανησυχείς; Τόση ώρα αυτό σκεφτόσουνα ρε αλάνι??Πως θα το περιγράψεις?? Εγώ μπορώ εσύ?? Έχεις και μία μανία να τα βλέπεις όλα σαν ένα πρόβλημα... Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,οι Ibanez RG & Prestige σειρές δεν αποδίδουν το ίδιο καλά οι μαγνήτες του Duncan αν τους βάλεις σε μία BC Rich πχ Αν διάβασες όλο το thread(που δεν το έκανες) θα έβλεπες ότι αγαπημένος μου και σε πολλές από τις κιθάρες μου άλλων εταιριών είναι ο TB5 Duncan Distortion.. Tον έβαλα και στις RG και το αποτέλεσμα ήταν ΑΙΣΧΟΣ....τους έβγαλα με τη μία Tώρα εσύ μπορεί να τον βάλεις και να πάθεις όπως μου υποστηρίζεις για τον πιό χάλια(ξύσιμο) ΑlNiCo 5 μαγνήτη..αυτά είναι θέμα γούστου... Και για την απορία σου για το χάσιμο σε επόμενο επεισόδιο και σε άλλο thread.... Προς το παρόν καληνύχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Μπορω να χειριστω παντως κ active μαγνητη αρκετα καλα, κ ναι ξερω πως σου βγαζει τα παντα απο το παιξιμο σου.. Εχω κ μια schecter c7hellraiser με emg's 707 splitable Κ ξερω τι εννοεις.. Περα απο αυτο με ενδιαφερει εντονα κ ο thrash metal προσανατολισμος του ηχου.. Με τον jb στην γεφυρα θα μπορω να εχω το απαραιτητο γκαζι??(ασχετα με τον ενισχυτη που παιζει κ τον μεγαλυτερο ρολο βεβαια) Κοίταξε, με συνδυασμό JB/Jazz έπαιζε ο Mustaine στις signature κιθάρες του μέχρι να βγάλει πρόσφατα τους signature active οι οποίοι είναι φτιαγμένοι με βάση το σετ JB/Jazz. http://en.wikipedia.org/wiki/Dave_Mustaine#Equipment http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/cutting-edge/lwmust_livewire/ Δες και players στα λινκς: http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/progressive/sh4_jb_model/ http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/progressive/sh2_jazz_model/ Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Ο αγαπημένος μου μαγνήτης που έχω βάλει σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες κιθάρες μου(Bc Rich,Parker,Fender,Jackson) είναι ο Seymour Duncan TB5 κοινώς Duncan Custom..... Αν διάβασες όλο το thread(που δεν το έκανες) θα έβλεπες ότι αγαπημένος μου και σε πολλές από τις κιθάρες μου άλλων εταιριών είναι ο TB5 Duncan Distortion.. Οκ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση