RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Ο Jase έχει δίκιο. Σόρρυ και τέλος από μένα το οφτόπικ. Όποιος θέλει, π.μ. Zampination δες κι αυτούς: Κυρίως στο δεύτερο μισό του βίντεο. Βέβαια τα κομπρεσαρiσμένα καθαρά δεν τα γλιτώνεις... :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν ξέρεις εσύ το όνομα του αγαπημένου σου μαγνήτη και μια τον λες Custom και την άλλη Distortion... εγώ είμαι απαράδεκτος; Όσο για το βίντεο, και ο Σατριγιάννης Seymour Duncan σε Ibanez έχει... Σε αυτόν δεν έχεις πει τις σοφίες σου; Τις οποίες ακόμα βέβαια δεν μας εξήγησες. Δλδ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΒΑΝΕΖ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ SEYMOUR DUNCAN;;; ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ; Ρε συ τώρα μάλλον σε κατάλαβα. Μήπως είσαι εκείνος "που είχε 30 Μάρσαλ" και δεν ήξερε πως γραφόταν η μάρκα;;;; Σοφίες μου λοιπόν έτσι?? Ειρωνεία στο full αλλά δεν φταίς εσύ φταίνε κάποιοι άλλοι που σ εχουν με κάρμα 3 για να σε περνουν στα σοβαρα τα πιτσιρικια αλλά δεν είναι της παρούσης Και συνεχίζεις να παραποιείς αυτά που γράφω...ενώ καταλαβαίνεις επ ακριβώς τι λέω Kαι δεν είμαι εκείνος που αναφέρεις που δεν καταλαβαίνω φωστήρα του Νοιζ ποιον λες.. Είμαι ο Satanas....RayDTIOUTE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 αν και δεν ειναι οτι καλυτερο..ριξτου μια ματια..δοκιμασμενη λυση είπαμε...αν και θα προτιμουσα bridge τον EVO2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Σοφίες μου λοιπόν έτσι?? Ειρωνεία στο full αλλά δεν φταίς εσύ φταίνε κάποιοι άλλοι που σ εχουν με κάρμα 3 για να σε περνουν στα σοβαρα τα πιτσιρικια αλλά δεν είναι της παρούσης Και συνεχίζεις να παραποιείς αυτά που γράφω...ενώ καταλαβαίνεις επ ακριβώς τι λέω Kαι δεν είμαι εκείνος που αναφέρεις που δεν καταλαβαίνω φωστήρα του Νοιζ ποιον λες.. Είμαι ο Satanas....RayDTIOUTE Ειλικρινα πιστευεις οτι ενδιαφερει καποιον εδω μεσα εαν για σενα ο συγκεκριμενος συνφορουμιτης παραπληροφορει η οχι τα ''πιτσιρικια''? Σε αυτο το θεμα βοηθαμε οπως μπορει και ξερει ο καθενας ενα συναδελφο και του δινουμε συμβουλη... Εαν θελεις ιντριγκες βαλε big brother... Συγνωμη και εγω για το οφ τοπικ δεν συνεχιζω οτι και αν ειπωθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Ρε συ satanas το έχεις παρακάνει. Οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις. Κάνε μας τη χάρη και μην το συνεχίσεις άλλο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Ρε συ satanas το έχεις παρακάνει. Οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις. Κάνε μας τη χάρη και μην το συνεχίσεις άλλο. Μου αρεσει η επιλεκτικη κριτική που μου κάνετε... Κουβέντα για το αν προκαλούμε ή όχι...αν ήδη μ έχουν προσβάλλει άλλοι Κουβέντα για την ειρωνεία ...εύγε...και σ ανώτερα Δεν περιγράφω άλλο ότι κι αν ειπωθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Aσχετα με το τι λενε οι διασημοι και απο που τα τσακωνουν για να προωθούν τα προιόντα της μουσικής βιομηχανίας μην πιστέψεις ποτέ ότι ο μαγνήτης που σου πουλάνε στα μαγαζιά ή το πετάλι είναι ίδιο με αυτό που έχει στην κιθάρα του ή στο stage rig του ο Satriani ή ο Vai etc etc... Άκου στο 1.30 τι μαγνήτες έχει ο εν λόγω κύριος στην αγαπημένη του κιθάρα και θυμήσου ότι έχει endorsement με την Dimarzio ;) ενα σχολιο και εδω επειδη μου ξεφυγε η παραθεση σου, Το εχει σε αυτη την κιθαρα του seymour duncan δεν σημαινει οτι δεν εχει σε αλλη του κιθαρα τον PAF JOE η οτι στην τελικη (και αυτο που μετραει) οτι ειναι ενας εξαιρετικος μαγνητης... Αν πιστευεις οτι αυτα τα rig (των διασημων) ειναι κλεισμενα σε μυστικα δωματια ωστε να μην διαρευσουν τα χαρακτηριστικα τους στο εμποριο ετσι ωστε να τα χαιρονται μονο αυτοι νομιζω οτι πρεπει να ψαχτεις λιγο περισσοτερο στα πραγματα... γιατι αν ηταν ετσι δεν θα αγοραζαμε τπτ και θα καθομασταν να λατρευουμε τους θεους αυτους που εχουν το αποκλειστικο προνομιο να λαγνονται τετοια προιοντα... Ας ερθουμε τωρα παλι στην πραγματικοτητα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 ενα σχολιο και εδω επειδη μου ξεφυγε η παραθεση σου, Το εχει σε αυτη την κιθαρα του seymour duncan δεν σημαινει οτι δεν εχει σε αλλη του κιθαρα τον PAF JOE η οτι στην τελικη (και αυτο που μετραει) οτι ειναι ενας εξαιρετικος μαγνητης... Αν πιστευεις οτι αυτα τα rig (των διασημων) ειναι κλεισμενα σε μυστικα δωματια ωστε να μην διαρευσουν τα χαρακτηριστικα τους στο εμποριο ετσι ωστε να τα χαιρονται μονο αυτοι νομιζω οτι πρεπει να ψαχτεις λιγο περισσοτερο στα πραγματα... γιατι αν ηταν ετσι δεν θα αγοραζαμε τπτ και θα καθομασταν να λατρευουμε τους θεους αυτους που εχουν το αποκλειστικο προνομιο να λαγνονται τετοια προιοντα... Ας ερθουμε τωρα παλι στην πραγματικοτητα... ;D Eνημερώσου λίγο μικρέ(στην ηλικία) για το σήμερα και εδώ είμαστε πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 zampination αν θες τσεκαρε και τους tone zone και super distortion απο ντιμαρζιο... ειδικα ο πρωτος ειναι πολυ versatile... στην φαση αυτη εχω τον δευτερο σε μια φενδερ και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...ειναι μπασος μαγνητης και πολυ γκαζωμενος με ογκο αλλα και στα καθαρα δεν χανει ιδαιτερα για το γκαζι του...ο tone zone που δεν εχω αλλα ειχα , ειναι κι αυτος γκαζωμενος αλλα μετρημενος... εχει οσο γκαζι χρειαζεσαι για πολλα ηδη μουσικης αν εχεις και τον καταλληλο ενυσχητης βεβαια... για νεκ δεν θα μιλησω γιατι δεν ξερω ... στην φεντερ εχω 2 μονους για midlle kai neck... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sayan Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2010 Eνημερώσου λίγο μικρέ(στην ηλικία) για το σήμερα και εδώ είμαστε πάλι Δεν συνεχιζω αντιπαραθεση αποψεων εδω γιατι ειναι εντελως ασχετες με το θεμα και δεν υπαρχει νοημα. Η απειρια σου φιλε satana σε βασικα θεματα ειναι πολυ εμφανης και δεν επεκτεινομαι. Ο νοων νοειτω... Οσο για το θεμα ηλικιας, συνηθως η ηλικια αντικατοπτριζει και την ωριμοτητα, και το επιπεδο της δικης σου ειναι εμφανες απο τα γραφομενα σου :P (τουλαχιστον απο αποψη συμπεριφορας σε ενα φορουμ) Το τελευταιο μου ασχετο ποστ στο θεμα, θα επανελθω μοναχα εαν εχω να προτεινω κατι που θα βοηθησει τον φιλο μας. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση