gskar Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Το είχα καημό να διασκευάσω αυτό το κομμάτι που είναι από τα πιο αγαπημένα μου. Τελικά στρώθηκα την τελευταία εβδομάδα και το έκανα. Προσπάθησα να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην μελωδία και το ύφος της μπαλάντας αυτής. Το κούρδισμα είναι όπως συνήθως DADGAD. Ελπίζω να σας αρέσει Γιώργος http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 Πάρα πολύ καλή εκτέλεση από αγαπημένο τραγούδι (ελάχιστη παρατήρηση: το reverb το λασπώνει λίγο) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 Πάρα πολύ καλή εκτέλεση από αγαπημένο τραγούδι (ελάχιστη παρατήρηση: το reverb το λασπώνει λίγο) Σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις δίκιο για το reverb αλλά δεν είχα κουράγιο να το ψάξω περισσότερο διότι ήδη η επεξεργασία του βίντεο και του ήχου με είχε κουράσει. http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 μπραβο φιλε μου ...εξαιρετικο............πολυ μου αρεσε........ RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 πολυ ωραιο παιξιμο καποια θεματακια με τους χρονους και το reverb οπως ανεφερε ο Ray αλλα κατα τα αλλα πολυ ομορφο Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Εύγε φίλε μου ! :) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Γιώργο Μπράβο Είσαι άριστος ερμηνευτής με ιδιαιτέρα υψηλά standards μουσικότητας και τεχνικής πάνω στην κιθάρα . Το reverb στα αυτιά μου θυμίζει ecm παραγωγές μουσικών όπως ralph towner και Egberto Gismonti . Κάτι που μου αρέσει , γιατί πραγματικά θαυμάζω τις παραγωγές του Manfred Eicher ;) Το μόνο που κατά τη γνώμη χρειάζεται λίγη προσοχή είναι η ρυθμική ροή σε κάποιες αλλαγές και σε μερικά σημεία στα αρπίσματα που κατά τη γνώμη είναι θέμα ωρίμανσης στο συγκεκριμένο κομμάτι . Μπράβο και πάλι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια! πολυ ωραιο παιξιμο καποια θεματακια με τους χρονους και το reverb οπως ανεφερε ο Ray αλλα κατα τα αλλα πολυ ομορφο Γιώργο Μπράβο Είσαι άριστος ερμηνευτής με ιδιαιτέρα υψηλά standards μουσικότητας και τεχνικής πάνω στην κιθάρα . Το reverb στα αυτιά μου θυμίζει ecm παραγωγές μουσικών όπως ralph towner και Egberto Gismonti . Κάτι που μου αρέσει , γιατί πραγματικά θαυμάζω τις παραγωγές του Manfred Eicher ;) Το μόνο που κατά τη γνώμη χρειάζεται λίγη προσοχή είναι η ρυθμική ροή σε κάποιες αλλαγές και σε μερικά σημεία στα αρπίσματα που κατά τη γνώμη είναι θέμα ωρίμανσης στο συγκεκριμένο κομμάτι . Μπράβο και πάλι ;) Theod και ksekourdiste έχετε δίκιο για τους χρόνους και τη ροή (αυτό είναι το καλό όταν παίρνεις γνώμες από μουσικούς εδώ στο noiz). Tη διασκευή την τελείωσα την Παρασκευή και το κομμάτι είναι αρκετά αργό (που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις το τέμπο) . Σκέφτηκα κάποια στιγμή να το γράψω με μετρονόμο αλλά δε μου αρέσει να φοράω ακουστικά στο βίντεο :). Μάλλον μετά από λίγο καιρό θα το παίζω καλύτερα. http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Τα προβληματα στα εχουν πει τα παιδια αρα μενει να σου πω ----------------------Παρα παρα πολυ καλο!------------------------ Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλή εκτέλεση. Όσο για το ρυθμό που καμμιά φορά χανότανε, πιστεύω ότι ήταν θέμα άγχους να βγεί το video καλό. Είναι ο νόμος του Murfy που όταν θες να δείξεις σε κάποιον κάτι δεν κάθεται μερικές φορές. Και πάλι πολύ καλή εκτέλεση. Με το κλασσικό κούρδισμα βγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση