freerock1974 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2012 Γιαννη σ ευχαριστω απο καρδιας για το ενδιαφερον και τα καλα σου λογια! Keep on! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σταύρο σήμερα τελείωσα την ακρόαση του υλικού που μου έστειλες. Τι να πω... Είναι από τα καλύτερα άλμπουμ που έχω ακούσει τελευταία! Η φωνή ότι πρέπει για Hard Rock, τα riff και τα σόλο καταιγιστικά και ήχος απίστευτος. Και όλα αυτά από μία one man band. Νομίζω ότι, ό,τι και να πω είναι λίγο. Μπράβο σου και σε παρακαλώ keep on rockin' !!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημητρη σ ευχαριστω(και απο δω)για το ενδιαφερον και τα καλα σου λογια! :D Σχεδον 2 χρονια απο τοτε που ''κυκλοφορησε''το αλμπουμ... :o Πω ρε πως περναει ο καιρος..Απιστευτο.. :-[ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Να 'σαι καλά Σταύρο! :) Άντε με το καλό σου εύχομαι και ένα δεύτερο δίσκο!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2012 με αφορμη την δουλεια αυτη , ακουσα καποια απο τα κομματια , να πω οτι το cd αυτο θα μπορουσε να δινεται σαν απαντηση σε καποιους που κατα καιρους αναρωτιονται αν υπαρχει ελληνικο ροκ . Σε ολους αυτους που επι χρονια προσπαθουν να πεισουν οτι ο Παπακωσταντινου , οι Κατσιμιχες , οι Πυξ Λαξ κτλ κτλ κτλ ελφραζουν τον ορο ελληνικο ροκ (!!!) . (παναξιοι καλλιτεχνες αλλα οχι του προαναφερομενου ειδους ) Κυριοι , οπως ελεγε και καποιο παλαιοτερο 'λαικο' ασμα και στο οποιο ειμαι αντιθετος , η ροκια δεν θελει μαγκια , θελει ηχο ροκ και μονο . Να ενα παραδειγμα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση