Evilnye Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Έχω την τιμή να ανακοινώσω την (επιτέλους!) επίσημη κυκλοφορία του δίσκου του Σταύρου (γνωστός εδώ μέσα και ως freerock1974). Το CD περιεχέι 16 κομμάτια και ηχογραφήθηκε στο home studio του Σταύρου, αποκλειστικά από τον ίδιο. Όλα τα γυναικεία φωνητικά τραγούδησε η Αρετή Βαλαβανοπούλου. Faith to rock ‘n roll Live until you die Mama used to say Sister of the devil Will to live Nothing to believe Wounded horse It ain’t easy Let the good times roll Better days Bad woman Goin’ down Never forever The reason why Free man I believe Μπορείτε να ακούσετε και μερικά από τα κομμάτια πατώντας στα υπογραμμισμένα και να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο myspace. To CD είναι διαθέσιμο από τον ίδιο, στέλνοντάς του προσωπικό μήνυμα εδώ στο νοιζ ή στο freerock1974 @ yahoo . com με τα ταχυδρομικά σας στοιχεία, οπότε και θα σας σταλεί αντικαταβολή με ΕΛΤΑ. Μου κρατάς κι εμένα ένα, και σου έρχεται και review μόλις τακτοποιηθώ! Κλείνοντας θα μου επιτρέψει ο Σταύρος να κλείσω με λίγα δικά του λόγια Τα κομματια που ακουσατε και μπορει ν ακουσετε κι αλλα,ειναι βγαλμενα μεσα απο πληρη αφιερωση ψυχικη κι οχι παικτικη μελετη,στο ροκ. Σας ευχαριστω πολυ και παλι! FAITH TO ROCK 'N ROLL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Μπαμπ! Και ΤΕΛΕΙΑ! Έστειλα ήδη μήνυμα στον Σταύρο! Τα καλύτερα από μένα, και θα δώσω κι εγώ το review μου, όταν λάβω τα κομμάτια! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Τέλεια! :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Κατόπιν λαϊκής απαίτησης και για διευκόλυνση του Σταύρου, ενημερώνω ότι τα εξοδα αποστολής είναι 8 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Άντε αναμένουμε. I blame ΕΛ.ΤΑ though! >:(Μην ακούμε και στις εκλογές mp3! Θέλω cd quality!!! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Σταύρο μπράβο και ..επιτέλους!! :) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!!!! Αντε θα ακουσουμε και εναν Ελληνα original Ροκα μετα απο πολα χρονια .......... Σταυρο το περιμενω πως και πως μπραβο σου ,εισαι απο τους λιγους που δεν μενουν στα -θα- αλλα πραγματοποιούν και αυτα που λενε .Μπραβο. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2010 Μπαμπ και πολυ δυναμη για τα επομενα που θελουμε να ακολουθησουν! Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Μολις πηρα το cd.Πολυ επαγγελματικη δουλεια,σε καμια περιπτωση δεν σου παει το μυαλο για one man band και ηχογραφημενο σε home studio.Τα τραγουδια απλα τραγουδαρες!!!!! Σταυρο πιστεψε με δεν θα μπορουσε να βγει καλυτερο .Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να φτιαξεις μια μπαντα και να αρχισεις live παντου.Οποσδηποτε live.Να σαι καλα . http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2010 το δικό μου γιατί αργεί ?? :-[ :-[ :-[ :'( :'( :'( www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση