digisilence Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Σχεδον ζεστο 8) M_EvaParapovo.mp3 Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Έριξα μια γυροβολιά. Ενα παράπονο έχω digisilence ... δεν λες κουβέντα. Κρατάς κρυμμένα μυστικά .... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Άψογη εκτέλεση ενός Άσματος του λαϊκού πενταγράμμου.Και ο τραγουδιστής αηδόνι. Ενορχήστρωση και μίξη. Τα μπουζουκι,μπαγλαμάς,τύμπανα,μπάσο. Άψογη ηχογράφηση.Ζεστό ηχόχρωμα. Συγχαρητήρια. Έριξα μια γυροβολιά. Ενα παράπονο έχω digisilence ... δεν λες κουβέντα. Κρατάς κρυμμένα μυστικά .... :) Συμφωνώ..παραπονεμένους μας αφήνεις.Δεν λες κουβέντα. Υ.Γ. 3η ακρόαση. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frankyproject2 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Μου άρεσε πάρα πολύ.. :) http://www.youtube.com/user/frankyproject2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Παρα πολυ ωραιο. Συγχαρητηρια. Το μπουζουκι απο guitar rig? Τι μαγνητες φοραει? ;D Πλακα κανω. Το εχεις πολυ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Το εχεις πολυ ;) Από ότι ξέρω ο digi είναι στον τομέα της ηχοληψίας,μίξης και mastering (χρόνια τώρα).Άλλοι τα έπαιξαν τα όργανα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Πάρα πολύ ωραίο όντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Τον Κωστή Χρήστου που τον βρήκες να το τραγουδήσει? :D Πλάκα κάνω, άψογο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Από ότι ξέρω ο digi είναι στον τομέα της ηχοληψίας,μίξης και mastering (χρόνια τώρα).Άλλοι τα έπαιξαν τα όργανα. Δε διαβασα όλο το πρωτο ποστ ;D Και ηχοληπτικα ειναι αψογο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Αγαπημένο άσμα, πολύ πολύ καλά δοσμένο! Χωρίς υπερβολές και με ζεστό φυσικό ήχο! Απόλαυση! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση