gregg Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Hope you enjoy! playin a robben ford's Εχω επισημως βαρεθει αυτο το backing track :P αλλα επαιξα παλι σε αυτο για λογους ευκολοτερης συγκρισης. Iσως θα επρεπε να εχω χρησιμοποιησει λιγοτερο gain εν προκειμενω αλλα καποια στιγμη θα ακολουθησει μαλλον μια πιο πληρης παρουσιαση της κιθαρας στο testing 1,2. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 το καλυτερο απ'ολα σε θεμα ηχου........απο παιξιμο ειναι και αυτο αρκετα καλο..... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Eπειδή το να σου γράψω πάλι καλά λόγια...έχει γίνει πλέον συνήθεια.. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πλευρά στο βίντεο.Σε όλα είσαι από τα δεξιά και κάπου κοιτάς. Έλα απο τα αριστερά την άλλη φορά. Και .......πάλι...τα συγχαρητήριά μου. Υ.Γ. Ωραίος ήχος!! (κι αυτο το track Γρηγόριε....πολύ cruise music ρε φιλε! :D) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Eπειδή το να σου γράψω πάλι καλά λόγια...έχει γίνει πλέον συνήθεια.. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πλευρά στο βίντεο.Σε όλα είσαι από τα δεξιά και κάπου κοιτάς. Έλα απο τα αριστερά την άλλη φορά. Και .......πάλι...τα συγχαρητήριά μου. +1000000 να αλλαξεις πλευρα να βλεπουμε και τις κιθαρες βρε παιδι μου καλυτερα....για το παιξιμο μην τα λεμε παλι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Playback παιζει με συστημα air guitar hold instrument. (Στανταρ! ) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 thanks guys!!! ιγνατιος να'σαι καλα φιλε! Longshadow πεθανα ;D Korgius κοιταω το pc (παει τελειωσε θα σου στειλω συστημενο το λινκ του backing track :P) Dimis75 thanks man! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Πολυ ωραιο,οπως και τα αλλα με την VOS και την στρατ! Αν και Guitar rig μου επιβεβαιωσες αυτο που πιστευω(μεχρι νεοτερας..) Σαν τη στρατ,τιποτα... Well done! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 thanks man! Να'σαι καλα. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση