Προς το περιεχόμενο

'Στην παλιά Ντισκοτέκ' από τους ΕΚΜΕΚ!

argytar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα!

Παραθέτω ένα βιντεάκι από την προηγούμενη μας εμφάνιση στο Malt 'n' Jazz της Θεσσαλονίκης. Παίζουμε σε Balcan ύφος 'στην παλιά Ντισκοτέκ' του Κ.Τουρνά και μετέπειτα των Ημισκουμπρίωνε... φυσικά με παιχνιδιάρικη διάθεση (προφανώς) ειδικά στο τέλος που παρασέρνω το καλώδιο του τρομπετίστα μας Γ. Αβραμίδη και τελειώνει έτσι το σόλο του Just in time... ;D ;D ;D λέμε τωρα...

Παρέα έχω την πιστή μου Gretsch Nashville και ο ήχος βγαίνει από τον Silvertone 1483 του '63 που τελικά με βόλεψε πάρα πολύ!

Enjoy!!

EKMEK @ Malt 'n Jazz , 'Στην παλιά Ντισκοτέκ'

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και ο ήχος βγαίναι από τον Silvertone 1483 του '63 που τελικά με βόλψε πάρα πολύ!

...να ακουγότανε κιόλας....

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

E...εντάξει το βίντεο είναι από φωτογραφίκή μηχανή... ψιλο review έχω ποστάρει παλιότερα εδώ.... 8) με την εν λόγω κιθάρα , πετάλια κλπ στο βάθος στο stage παραπανω φαίνεται και ο amp ξωπίσω μου.

εναν τετοιο ενισχυτη βρισκει κανεις στο ebay με 250-350 ευρω.. Κατα τη γνωμη μου φθηνος γι αυτα που προσφερει..

Διασκεδαστική και γουστόζικη εκτέλεση.  

Δεν είμαι φαν τέτοιου είδους διασκευών. Πολλές οι πρίμες συχνότητες.Ίσως και το βίντεο να σας αδικεί.

www.sonicspace.gr

Διασκεδαστική και γουστόζικη εκτέλεση.  

Δεν είμαι φαν τέτοιου είδους διασκευών. Πολλές οι πρίμες συχνότητες.Ίσως και το βίντεο να σας αδικεί.

Η διασκευή έγινε με το disco partizani στο μυαλλο... ο σκοπός ήταν να δώσει fun στο υπόλοιπο πρόγραμμα και γενικά όπως φάνηκε στα πρόσφατα live επιτέλεσε το σκοπό του.. σίγουρα δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα του στυλ μας ,αλλά άρκετοί από εσάς  εδώ γνωρίζεται ένα ποσοστό από την υπόλοιπή μας δουλειά...

έχουμε ήδη δυο originals που τα παίζουμε σε live και είναι προς ηχογράφηση σε δύο βδομάδες , θα τα ποστάρω όταν είναι η μίξη έτοιμη.

Όσο για τον ήχο... αλλάζει η κάμερα θέση και αλλάζουν πρίμα μπάσα ...τα πάντα όλα!

Πιο πολύ το βίντεο το ανέβασα για να δει κανείς την ιδέα  - ένα άλλο πρόσωπο των ΕΚΜΕΚ μιας και ο ήχος δεν βοηθάει και πολύ!

Αυτά προς το παρόν... εννοείται αν κάποιος συμφορουμίτης είναι Θεσσαλονίκη θα χαρούμε να γνωριστούμε και από κοντά σε κάποιο live (πιστεύω τότε θα ακούει και τον ήχο καλύτερα  ;D ;D ;D)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου