lampofgod Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά σας δίνω ένα βιντεακι που βρήκα από Planet X(αξίζει να το δείτε)και αν μπορείτε να μου προτείνετε 2-3 καλούς μετρονόμους! Ευχαριστώ πολύ ¨) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Boss db-90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lampofgod Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Ζητώ συγνώμη για την απροσεξία μου. το βιντεακι που λέγαμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 BOSS DB-60 http://www.roland.com/products/en/DB-60/index.html BOSS DB-90 http://www.roland.com/products/en/DB-90/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Και ο φτηνός της σειράς BOSS DB-30 είναι μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Αχ ρε Virgil... Κλαίω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Painer_AD Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 [flash=200,200] Φήμες θέλουν το συγκεκριμένο έργο να ακουγεται καλυτερα σε μπλού ρει παρά στο βινύλιο... φαντάζομαι ίσως επειδη το τσικ του πικ απ να μπερδευεται ατέχνως με τα εμπνευσμένα κλικ των μετρονόμων! ;D Everybody lies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Ειδα το video! Γ@μω τα μπασα ... ... ....καραγ@μω τα πληκτρα(ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ... τα ντραμς εννοουσα )! Μια ασχετη ερωτηση ... αυτοι που παιζουν ... περναν καλα?Γιατι αν περναν καλα εγω παω πασο και μπραβο στα παιδια και με τα ουλα τους! Απο μετρονομο(για να ειμαστε και στο θεμα μας) εγω εχω να σου προτεινω ... τον λιγοτερο σπαστικο στο ακουσμα! Πιστεψε με ... ολοι το ιδιο μετρανε.Αυτος που σ'ενοχλει λιγοτερο ... κανει για σενα! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drumplus Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Απο μετρονομο(για να ειμαστε και στο θεμα μας) εγω εχω να σου προτεινω ... τον λιγοτερο σπαστικο στο ακουσμα! Πιστεψε με ... ολοι το ιδιο μετρανε.Αυτος που σ'ενοχλει λιγοτερο ... κανει για σενα! Μήπως η καλύτερη λύση για τ'αυτάκια μας είναι ένα drum mashine με καλούς ήχους? Στά μείον βέβαια το ανεβασμένο κόστος αλλά επειδή έχω τρελαθεί με το μαρτύριο του κλίκ μάλλον θα τ΄αποφασίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2010 Οτι καλυτερο υπαρχει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αν και νομιζω οτι καπου τον εχω ξαναδει εδω μεσα να γυρναει ο συγκεκριμενος.....αρα ειναι και διαχρονικος και σταθερη αξια ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση