ierissiotis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά το γνωστό κομμάτι You don't love me παιγμένο απο εμάς σε ένα απο τα τελευταία μας live.Ο ήχος δεν είναι και τόσο καλός γιατί είναι απο μικρή κάμερα αλλά μπορώ να πώ πώς ακούγεται καλούτσικα. Oλες οι γνώμες και κριτικές καλοδεχούμενες.Ελπίζω να σας αρέσει! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά σας βλέπω. ;) Δεν ξέρω αν θα επέμενα στο ριφ συνέχεια όλα τα όργανα πάνω στη τονική αλλά εντάξει, άποψη. Να ρωτήσω κάτι; Επειδή στο ίδιο στυλ το παίζαν και οι Small Blues Trap που παίξαμε μαζί προχθές, είναι κάποια συγκεκριμένη εκτέλεση ή απλώς έτυχε και το σκεφτήκατε στο πιο βαρύ; Γιατί εγώ μόνο των Allman ξέρω .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Yπάρχουν πολλές εκτελέσεις του κομματιού.Εμείς το είχαμε ακούσει απο John Mayall & bluesbreakers.Απλά παίζοντας το, μας άρεσε και το (βρωμίσαμε) λίγο.Γενικά σε όλες τις διασκευές που παίζουμε μας αρέσει να δουλέυουμε έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση