kotsikatos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Καλημερα...εχω τα Behringer 215Xl πολυ καλα και δυνατα ηχεια.... Τι μπορω να κανω για να ηχομονωσω καπως τις χαμηλες συχνοτητες;;; Εχω κατι ricofon αμα βαλω πισω απο την πορτα θα πετυχω τπτ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Εχω κατι ricofon αμα βαλω πισω απο την πορτα θα πετυχω τπτ;; όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 αν κατάλαβα καλά θες μπασοπαγίδα ?? το ricofon είναι ηχο-απορροφητικό υλικό ... ''στεγνώνει'' τον ήχο καθώς κόβει τις ανακλάσεις λόγω σχήματος και πυκνότητας .... ηχομόνωση είναι άλλο πράμα . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Για αντανάκλαση/επιστροφή συχνοτήτων το ήξερα το ρικοφον,ασχέτως αν το χρησιμοποιούσαν για ηχοαπορρόφηση. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Για αντανάκλαση/επιστροφή συχνοτήτων το ήξερα το ρικοφον,ασχέτως αν το χρησιμοποιούσαν για ηχοαπορρόφηση. ε ναι καλέ αυτό λέω :) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση