Thomsot Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Πολυ ομορφη την εκανες φιλαρακο την tele σου. Πανεμορφη !!! Με γεια σου! Με χαλαει λιγο η γκομενα που εβαλες πανω, αλλα αν αρεσει σε σενα...εμενα μου περισσευει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 ε..σε ολες εχω απο μια δεν ελεγε να μηνε ετσι...κριμα :) papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Να πω την αμαρτια μου ολες οι κιθαρες που ειναι ροζ με ασπρο μου θυμιζουν κουφετα και μου κανει καπως. +1 για το διακοπτακι αντι για τον κλασικο επιλογεα -1 για την γκομενα γενικα οταν φορτωνεται μια κιθαρα δεν μου αρεσει Μην το παρεις στραβα απλα την αποψη μου γραφω :) Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Εlavd, βλέπεις τι γίνεται όταν βάζεις waterslide πάνω σε χρώμα? Τι; ??? Δεν κατάλαβα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Φοβερο χρωμα! Καλοπαιχτη.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Τι; ??? Δεν κατάλαβα να υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Επειδή τα waterslides είναι διαφανή, αναγκαστικά, πέρνουν από το χρώμα του υπόβαθρου...γι αυτό δεν μπορούμε να τα βάλουμε σε πιό σκούρα χρώματα. Στη συγκεκριμένη ρόζ κιθάρα, ναι μεν φαίνεται, αλλά είναι όλο ρόζ. Με λίγα λόγια δεν έχει καμμία σχέση με τα πραγματικά χρώματα του original. Η λύση σε χειροποίητη εργασία δεν είναι εύκολη, θέλει λίγο εμπειρία και αερογράφο. Με λίγα λόγια, δημιουργείς μία άσπρη μάσκα και εκεί πατάει το waterslide. Στις ψηφιακές εκτυπώσεις, είναι πιο εύκολο. Επειδή οι printers που χρησιμοποιώ είναι 5χρωμοι, δηλ τυπώνουν και άσπρο, δημιουργώ ψηφιακά την άσπρη μάσκα και έχοντας απόλυτη σύμπτωση, ξανατυπώνω το σχέδιο. Eδώ θα το δείς καλύτερα, στις φωτογραφίες 2-3-4 http://www.customshop.gr/airforce2.html Το πιναπ είναι τυπωμένο σε άσπρο, ενώ τα υπόλοιπα χρώματα "ασημίζουν" γιατί είναι τυπωμένα κατευθείαν πάνω στο αλουμίνιο. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 κουκλα κουκλα!!! Προσεχε μονο μην αρχισει και ζιλευει η γυναικα σου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2010 Πολυ ωραια, να την χαιρεσαι :) Θα προτιμουσα βεβαια τον bridge μαγνητη σε ασπρο ή ακομα καλυτερα vintage white για να πηγαινει καλυτερα με τον P90. Ερωτηση: Εχεις βαλει τις σελιδες του καταλογου της Fender στον τοιχο σαν ταπετσαρια? (κι απ οτι βλεπω ειναι του 2007) :o :o :o Πλακα πλακα, εχω ενα κολημα με τους καταλογους της Fender, ειδικα το Frontline, και προσπαθω να μαζεψω οσα μπορω. Αν του περισευουν κανενος τα παιρνω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση