funkysoul Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 ειχα ενα ατυχημα και εχω αρκετα και αρτσουμπαλα σιμαδια στο σωμα της τελε μου..και μιας και εχω τον ανθρωπο λεω να ξανα ριξω πανω αλλο χρωμα.και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3.ας κανουμε λοιπον ενα μινι ψηφισματακι να δουμε τι προτεινεται α!!!παραθετω και το waterslide (γιατι αλλιος δεν γινεται ;D )που θα μπει http://cgi.ebay.com/Sexy-pin-up-pinup-GIRL-waterslide-GUITAR-decal-A49-/310257514276?pt=Guitar_Accessories&hash=item483cc9f724 και να πω οτι το pickguard θα ειναι aged white αντε να δουμε :) papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Και τα τρια ειναι υπεροχα,φυσικα μονο ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντρας μπορει να παιξει με μια ΡΟΖ τελε την οποια και ψηφιζω. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Eγω θα πηγαινα για το δευτερο, νομιζω θα ταιριαξει πολυ ωραια με το aged white pickguard...το μανικι εχει rosewood ταστιερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 το μανικι εχει rosewood ταστιερα? ναι γι'αυτο τις εβαλα ολες rosewood.και ειναι και σκουρο finish το maple οπως στην δευτερη papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3 το σάπιο ροζ....το 1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος η sexy pinup girl δε θα ξεχωρίζει καλά άμα είναι ροζ η κιθάρα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Και τα τρια ειναι υπεροχα,φυσικα μονο ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντρας μπορει να παιξει με μια ΡΟΖ τελε την οποια και ψηφιζω. Hρθε λοιπον η ωρα να παραδεχτω το αμαρτωλο παρελθον μου ως αντρας αφου επωληθη η ΡΟΖ custom shop strat που ειχα για τα ματια μιας Martin om21 special 8) Αααααααααχχχχ οσο πανε λιγοστευουνε αυτοι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αντρες... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 +1 κι εγω για Ροζ, αλλα θα προτιμουσα ενα Paisley decal (a-la Brad Paisley), αλλα με rosewood βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 To 3. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2010 Το 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση