Προς το περιεχόμενο

Cubase ή Sonar;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

cubase sx 3 H akoma kalitera Nuendo 3.2(pio akribo ...) .

Einai safos pio Pro kai me kalitero HXO (etsi mou fanike emena)

ap to SONAR pou einai kai to teliko zitoumeno .

ego ksekinisa me cubase (Atari) ,piga se PC me CubaseVST32 .meta SX 1 ,2 ,3....alla allaksopistisa .......

Samplitude 8.3 .

Korifea dromologisi

koryfeos Hxos

Stathero

Isos to pio Pro DAW se PC

www.myspace.com/nikosksidis

www.nikosxidis.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως, για να γυρίσουμε και λίγο στο αρχικό ερώτημα, ενημερώνω ότι μετά από πρόσφατα πειράματα, παρατήρησα ότι το Rewire support στο Sonar παραμένει προβληματικό (απλά δοκιμάστε να φορτώσετε το FLStudio σαν Rewire client με όλα τα audio κανάλια του) και θα κρασάρει.

Αφού το πάλεψα μερικές ώρες, άνοιξα το Cubase και έκανα το ίδιο πράγμα - όλα παίξανε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα.

Mea Culpa

Με τους υπολογιστες ασχοληθηκα καπως αργα μολις το 2000 κ ο λογος ηταν για να γραψω μουσικη.Ετυχε λοιπον να βρω το Cakewalk δε θυμαμαι πια εκδοση.Ετσι μαθαινα παραλληλα το πισι κ το προγραμμα.Περασε λοιπον ενα οχταμηνο ωστε να μπορω να το δουλεψω επαρκως.Καποια στιγμη δοκιμασα το Cubase vst32 αλλα δεν καταφερα πολλα ισως δεν ηξερα βασικα πραγματα ως τοτε.Εχω τωρα την εκδοση Sonar 4 producer edition και παραλληλα με το Audition τα αποτελεσματα με ικανοποιουν παρα πολυ.Σιγουρα ειναι στην κριση του καθενος ποιο προγραμμα θα χρησιμοποιησει για να του κανει τη δουλεια του αλλα οπως ανεφερε καποιος δεν ειναι οτι καλυτερο να δοκιμαζεις συνεχεια προγραμματα κ να χανεις ωρες κ μερες μαθαινοντας πως λειτουργει...

Η πλακα ειναι ακουγα στον κυκλο μου να λενε βαλε cubase βαλε cubase παρε αυτη την εκδοση παρε την αλλη κ λεω τι διαολο μονο εγω εχω sonar?Αλλα οχι!!ειμαστε πολλοι! KEEP SONARING!!! :D :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου