yannis37 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Οπως εγραψα και εδώ που βρισκονται οι φωτο: http://www.noiz.gr/index.php?topic=181037.0 χτυπησα μια 59 dano και εκατσα να γραψω και ενα τεστάκι κυρίως με διαφορες στον ήχο των μαγνητών της. σε ολα τα τεστακια η σειρα ειναι neck - mid- bridge εγραψα μόνο καθαρα, χωρις κανενα εφφε και χρησιμοποιησα τον "1959 tweed Fender® Bassman®", απο το GTR3. η δική μου γνωμη ειναι: η neck ειναι ότι περίμενα, πολύ καλή H μεσαια θεση της ειναι καταπληκτική!!!! ;D ΔΕΝ το περιμενα. η bridge ισως λιγο περισσοτερο πριμαριστη απο αυτο που θέλω, ταστιέρα φλαταδούρα 12? neck νομιζω κάπου στο soft V (δεν ειμαι σιγουρος, πάνως C δεν ειναι με τιποτα, η καμπυλη παει πιο εξω) TEST_DANO.wma HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω αν για το αποτελεσμα "φταιει" η κιθαρα η ο ενισχυτης (και τα δυο μαλλον....ετσι παει), αλλα εμενα μου αρεσει πολυ. Με γεια σου να ζησεις να τη χαιρεσε και καλοπαιχτη φιλε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Με 'γεια σου!! Την έχω και γω εδώ και τρία χρόνια και εκτός του ότι είναι πανέμορφη αυτό το μανίκι είναι όνειρο για το παίξιμό μου! Άλλαξα τα κουρδιστήρια με shaller αλλα κατα τα άλλα η κιθαρα είναι full χαρακτήρας! Είναι ο bridge πριμαριστος ναι αλλά απαντάει πολυ ωραια σε ενα tube screamer και εναν λαμπατο ενισχυτη. Τελος καλό ειναι να αλλαξει κανεις και τα ποτενσιόμετρα γιατί αυτα που εχει η κιθαρα είναι σαν ON-OFF διακόπτες...αν δεν τα χρησιμοποιεις πολυ don't bother... Σε DADGAD είναι σκέτο Καζμίρι! ;) Με 'γεια σου και πάλι! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 αφου την πήρα επιβάλεται να μαθω να παιζω το καζμιρ ;) ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Καλοπαιχτη φιλε μου εγω εχω το Κορεατικο μοντελο της δεκαετιας του 90 με τουσ διακοπτεσ που ειναι σαν τους οριτζιναλ και το τζακ ειναι απο μπροστα ξαι οχι στο πλαι.Οι μαγνητες δεν μου αρεσαν πολυ και τουσ αλλαξα με λιπστικ ντανκαν.Εχω σηκωσει και λιγο τις χορδες και παιζω σλαιντ.Για τα λεφυα της ειναι μπομπα. Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση