Jazzjoker Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Μου ήρθε βραδιάτικο (γιατί μου έρχονται και πρωινιάτικο ποτέ;) και έγραψα ένα blues, να εκμεταλλευτώ και μια ιγμορίτιδα, στα τελευταία της, που προσδίδει μια vintagίλα στη φωνή νομίζω :) Σας το παραθέτω. Tell_Your_Mama.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Το κομμάτι είναι μια χαρά, βέβαια αυτή η σειρά των ακκόρντων υπάρχει σ' ένα σωρό άλλα. Άκουσα πολύ ωραίο ήχο κιθάρας, και σε πολλά σημεία ευφάνταστο παίξιμο. Τώρα εδώ σαν τραγουδιστής, δύναμαι να πω πως με κοντράρεις στα ίσα. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 I put a spell on you...!! Τεσπα αυτό τραγούδαγα από πάνω :) Πολύ ωραίο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Τώρα εδώ σαν τραγουδιστής, δύναμαι να πω πως με κοντράρεις στα ίσα. Πού θα πάει, δε θα σε πετύχω καμιά φορά να τραγουδάς; Θα ανέβω στη σκηνή για επιτόπιο διαγωνισμό. :D I put a spell on you...!! Τεσπα αυτό τραγούδαγα από πάνω Τώρα που το μαρτύρησες Εύη, καταστράφηκα. Το άκουγα και τραγουδούσα κι εγώ το I put a spell on you. Άλλη φορά σε pm οι ομοιότητες παρακαλώ :) Σας ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Οι δικές μου μαντεψιές είναι 50-50 μπορεί να πέσω μέσα ή να πω τραγική σαχλαμάρα. Αλλά οκ το επόμενο σε πμ ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zampination Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Αδιαφορο... Βεβαια, δεν πολυακουω κ blues... τεσπα.. ΣΑΝ ΤΟ SIX FEET UNDERGROUND ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 οπως τα ειπε και ο Νεστωρ , παιξε μπαλα στο στυλ του 6FU.........εκεί εισαι!!!! ;) ειπαμε .....Nick Drake ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ για την ακρόαση παιδιά. Οι οπαδοί του six feet underground απεφάνθησαν ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 βρε δεν ντρέπεσαι να κλεβεις? ;D :P....αμερικανιά... ;D κι εγω 6FU. Δαγκωτό. Πάω να το ακούσω ξανά. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση