jimskeet2002 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα. Εχω μια "Φρεσκια" Ibanez RG2550. Εχω την εντυπωση οτι οι χορδες της (οι οποιες ειναι αυτες που ειχε οταν ηρθε) ειναι 9αρες. Αυτο γιατι εχω επισης μια Epiphone SG στην οποια εχω 10ρες πανω κ μου φαινονται πιο μαλακες κ πιο ψιλες στην RG. Δεν ειμαι σιγουρος για το αν ειναι 9αρες καθως μεχρι τωρα εχω χρησιμοποιησει μονο 10ρες στην SG κ δν χερω πως ειναι οι 9αρες. Η αληθεια ειναι οτι μ αρεσε πιο πολυ η πιο μαλακη αισθηση π εχουν οι χορδες στην RG. Καποιος που να εχει ιδια κιθαρα η παρομοια ας μου πει τι χορδες χρησιμοποιει κ αν οντως αρχικα εχουν 9αρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Εχω την rg 2570 και της εχω 9 άρες... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iraklis gk Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 μαλλον ειναι 9αρες αλλα δες στο σιτε τις ιμπανεζ με τι στελνει την κιθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 9αρες φοράει... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορω να βρω τπτ στο site της... :-\ Τεσπα. Θα βαλω 9αρες κ βλεπω. Ευχαριστω για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση