ReCoC Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Έχουμε δει site με αξιολόγηση χορδών, με αξιολόγηση πεταλιών, εφε και ενισχυτών.. Υπάρχει κάποιο site που να κάνει αναλυτικά αξιολόγηση σε drums και πιο συγκεκριμένα σε πιατίνια?? Ο λόγος? Θέλω να κάνω δώρο ένα σετ πιατίνια (για αρχάριο αλλα να ακούγονται) και βλέπω στο ebay κάποιες πολύ δελεαστικές τιμές αλλα δεν έχω ιδέα απο πιατίνια? so.... any help? Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Έχουμε δει site με αξιολόγηση χορδών' date=' με αξιολόγηση πεταλιών, εφε και ενισχυτών.. Υπάρχει κάποιο site που να κάνει αναλυτικά αξιολόγηση σε drums και πιο συγκεκριμένα σε πιατίνια?? Ο λόγος? Θέλω να κάνω δώρο ένα σετ πιατίνια (για αρχάριο αλλα να ακούγονται) και βλέπω στο ebay κάποιες πολύ δελεαστικές τιμές αλλα δεν έχω ιδέα απο πιατίνια? so.... any help?[/quote'] λογικα στο www.harmony-central.com θα εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Το έχω ήδη κοιτάξει αυτό :D Πείτε με ανόητο αλλα μου φένεται πολύ μπερδεμένο αυτό το site 8O Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο που να είναι ειδικά για drums?? Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 Υπαρχει ενα αρκετα :lol: γνωστο site που τα εχει oλα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2006 :D σωστό και αυτό Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
snare Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2006 όπως και άλλο ένα γνωστό που έχει καλά reviews για κιθάρες: http://www.google.gr/search?hl=el&q=guitar+reviews&meta= 8O Τώρα τι θα καταλάβεις από εκεί είναι αλλουνού παπά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση