gregg Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Hope you enjoy :) les paul vos 57 test just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 THE Tone 8) 8) Πολυ ωραιο βιντεο φιλε..! κουκλα και η κιθαρα. Εχεις αλλαξει τα pickup rings σε μαυρα ή απλα μου φανηκε?? Πες μας και τι χρησιμοποιησες στο βιντεο αν θες ;D ;D Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 THE Tone 8) 8) Πολυ ωραιο βιντεο φιλε..! κουκλα και η κιθαρα. Εχεις αλλαξει τα pickup rings σε μαυρα ή απλα μου φανηκε?? Πες μας και τι χρησιμοποιησες στο βιντεο αν θες ;D ;D Yup! Εχει πλεον μαυρα rings καθοτι fun των κ.κ. White και Bonamassa. Σχετικα με το τι χρησιμοποιησα σας αφηνω λιγο να το μαντεψετε. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Αυτήν την les paul δεν την παίζεις αρκετά και μένει παραπονεμένη... (Η είναι η ιδέα μου?) Τί θέλεις να μαντέψουμε? Ποιό software είναι?... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Αυτήν την les paul δεν την παίζεις αρκετά και μένει παραπονεμένη... (Η είναι η ιδέα μου?) true Τί θέλεις να μαντέψουμε? Ποιό software είναι?... :) μαρτυριαρη :) (guitar rig ειναι mike_rhd) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 αρχοντας... και γιατι την παραμελεις παρακαλω; ποια ειναι η main σου και αφηνεις στην ακρη αυτη τη γυναικαρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 πολυ καλο.............! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 χάλια ειναι.....δώστην μου να απαλλαγεις απ το ριμάδι ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Γεια σου Γρηγόρη ! ;D (άσε και κανα δευτερόλεπτο..να ακούσω και τα τζαζομπακοτρακια του πληκτρα...) :P www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ παιδες, εναν προς εναν! Korgious αμα θες σου στελνω το backing track :P just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση