ex-metal123 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 μαονενια ειναι η κιθαρα?? ειχε αυτα τα χαμηλομεσαια ο ηχος. Ακουγοταν οτι δεν χρησιμοποιησες τρεμολο, πολυ ωραιο bending!! ;) Μαόνι ναι. Πίτσα με γύρο :P Έχεις ωραία έκφραση με διστόρσια και λοιπά είναι πολύ του γούστου μου. Για να μην πολυλογώ παίζεις καλύτερα από μένα αλλά με άφησε με την εντύπωση οτι δεν επεκτείνεται η εκφραστικότητα και στα πιο ήπια ντράιβ. Θεωρείς οτι ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά ιδέα μου είναι; Δεν σε κατάλαβα,μπορείς να το ξαναδιατυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Βασικά ρωτάω αν είσαι άνθρωπος που κατά 90% γουστάρει να σολάρει με αρκετό drive και αν τα πιο ήπια drive σε "ξενερώνουν" κατά κάποιο τρόπο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-metal123 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 δεν με ξενερώνουν καθόλου απλά δεν έχω Strato... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικα βρηκα ευστοχες φρασεις, ωραιο ηχο και ισορροπια αναμεσα στο γρηγορο και στο laid back παιξιμο. Μπραβο φιλε μου. Φαινεται οτι δεν ειναι το ειδος με το οποιο κατα βαση ασχολεισαι αλλα διακρινω μια αρκετα καλη σχεση με αυτο. Keep it up. over 'n' out just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2010 δεν με ξενερώνουν καθόλου απλά δεν έχω Strato... ;D Σε πάω φίλε ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-metal123 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Σας πάω και γω ρε παιδιά,ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οποιος θέλει παραγγελιά.. pm me. ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-metal123 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2010 Εγω ψήφισα πίτσα. (Έχω καιρό να φάω, γι'αυτό ίσως...) Όσο για το παίξιμο, ήταν "ξεσηκωτικό" σε κάμποσα σημεία του κλιπ, αν και απέχει απο το να χαρακτηριστεί blues...(αυτό εννοείς με το hybrid??) Ναι αυτό εννοώ. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση