Προς το περιεχόμενο

Hybrid-Blues

ex-metal123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μαονενια ειναι η κιθαρα?? ειχε αυτα τα χαμηλομεσαια ο ηχος. Ακουγοταν οτι δεν χρησιμοποιησες τρεμολο, πολυ ωραιο bending!! ;)

Μαόνι ναι.

Πίτσα με γύρο  :P

Έχεις ωραία έκφραση με διστόρσια και λοιπά είναι πολύ του γούστου μου. Για να μην πολυλογώ παίζεις καλύτερα από μένα αλλά με άφησε με την εντύπωση οτι δεν επεκτείνεται η εκφραστικότητα και στα πιο ήπια ντράιβ. Θεωρείς οτι ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά ιδέα μου είναι;

Δεν σε κατάλαβα,μπορείς να το ξαναδιατυπώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά ρωτάω αν είσαι άνθρωπος που κατά 90% γουστάρει να σολάρει με αρκετό drive και αν τα πιο ήπια drive σε "ξενερώνουν" κατά κάποιο τρόπο.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Προσωπικα βρηκα ευστοχες φρασεις, ωραιο ηχο και ισορροπια αναμεσα στο γρηγορο και στο laid back παιξιμο.

Μπραβο φιλε μου. Φαινεται οτι δεν ειναι το ειδος με το οποιο κατα βαση ασχολεισαι αλλα διακρινω μια αρκετα καλη σχεση με αυτο. Keep it up.

over 'n' out

just changed avatar :p

Εγω ψήφισα πίτσα.

(Έχω καιρό να φάω, γι'αυτό ίσως...)

Όσο για το παίξιμο, ήταν "ξεσηκωτικό" σε κάμποσα σημεία του κλιπ, αν και απέχει απο το να χαρακτηριστεί blues...(αυτό εννοείς με το hybrid??)

Ναι αυτό εννοώ.  8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου