ex-metal123 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Με πολύ αγάπη ουαν τεικ απο me 2 you. ;D hybrid_bluez.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Super παιξιμο, μαματες φρασεις και ηχαρα!!! Παροτι μεγαλο σε διαρκεια, δεν βαρεθηκα καθολου! Στην αρχη ειχες καναδυο λαθακια και παρεξηγησα, αλλα μετα φανηκε οτι εισαι χεράς!! Εξοπλισμος??? EDIT: A και πολυ ωραια βιμπρατα!! Lespaulaki δεν ειναι? Ενισχυταρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Super παιξιμο, μαματες φρασεις και ηχαρα!!! Παροτι μεγαλο σε διαρκεια, δεν βαρεθηκα καθολου! Στην αρχη ειχες καναδυο λαθακια και παρεξηγησα, αλλα μετα φανηκε οτι εισαι χεράς!! Εξοπλισμος??? EDIT: A και πολυ ωραια βιμπρατα!! Lespaulaki δεν ειναι? Ενισχυταρι? Εγώ βαρέθηκα, αλλά όντως είναι χεράς ο παίκτης. Ακούω χρήση τρέμολο άρα Les Paul no. ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 εξαιρετικη προσπαθεια....πολυ καλο ... αλλα πρεπει να μαθεις να παιζεις και αργα.., του Gary Moore του πηρε κατι μηνες...διπλα στον Albert King.....! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 διαβασμένος ο παίχτης... ;D Ψαγμένες φράσεις, modern τεχνικούλες και τάση για shred...Μια χαρά, τα υπόλοιπα με τον καιρό... ;) ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 όντως! Γιατί να φας πίτσα ενώ μπορείς να πάρεις γύρο; :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Εγω ψήφισα πίτσα. (Έχω καιρό να φάω, γι'αυτό ίσως...) Όσο για το παίξιμο, ήταν "ξεσηκωτικό" σε κάμποσα σημεία του κλιπ, αν και απέχει απο το να χαρακτηριστεί blues...(αυτό εννοείς με το hybrid??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-metal123 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστώ πολύ ,ήταν ibanez s-series και peavey vypyr 100 και δε χρησιμοποίησα τρεμολο επίσης παίζω blues μόνο για το χαβαλέ δεν είμαι μπλουζίστας μάλλον αυτό φάνηκε. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 μαονενια ειναι η κιθαρα?? ειχε αυτα τα χαμηλομεσαια ο ηχος. Ακουγοταν οτι δεν χρησιμοποιησες τρεμολο, πολυ ωραιο bending!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2010 Πίτσα με γύρο :P Έχεις ωραία έκφραση με διστόρσια και λοιπά είναι πολύ του γούστου μου. Για να μην πολυλογώ παίζεις καλύτερα από μένα αλλά με άφησε με την εντύπωση οτι δεν επεκτείνεται η εκφραστικότητα και στα πιο ήπια ντράιβ. Θεωρείς οτι ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά ιδέα μου είναι; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση