Prodrom Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Το έχει παίξει/ακούσει κάποιος? Γενικά αναφέρετε ό,τι εμπειρία έχετε σχετικά μ'αυτό το ride :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 έχω το Istanbul Agop Sultan Ride 20" και το βρίσκω εξαιρετικό {όπως τα περισσότερα istanbul}. Οταν το διάλεξα είχα δοκιμάσει όλα τα ride της istanbul και το είχα ξεχωρίσει γιατί είναι αρκέτα βαρύ και δυνατό για ροκ και όσο σκοτείνο και wet χρειάζεται για πιο τζαζ καταστάσεις. δυστυχώς δε θυμάμαι πιο ακριβώς είναι το "custom turk ride"... :-\ αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πιο ακριβή σειρά και ακόμα πιο dark-oriental. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Prodrom Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Istanbul Agop 20" Custom Turk Ride Cymbal 032409K Here it is :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Δεν έτυχε να το ακούσω απο κοντά άλλα αν έχεις σκοπό να το πάρεις απο εδώ ο Λογοθέτης μου είπε πως απλά δε φέρνει γιατι βαριέται να ψάχνει κωδικούς για το κάθε πιάτο.... Έχει 3 πιάτα στο μαγαζί αν σου κάνουν έχε καλώς σου λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Here it is :D καλό και "κατατοπιστικό" το βίντεο! Τι παραπάνω χρειάζεσαι από μας; Σου αρέσει; σου κάνει; προσωπικά μου ακούγεται πολύ "πλούσιο" και τζαζέ πιάτο. Μ αρέσει! > κρίμα που δεν ταιριάζει με τα στυλ που παίζω τώρα... ο Λογοθέτης μου είπε πως απλά δε φέρνει γιατι βαριέται να ψάχνει κωδικούς για το κάθε πιάτο.... Έχει 3 πιάτα στο μαγαζί αν σου κάνουν έχε καλώς σου λέει... :o :o :o φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Παντως αν εισαι Αθηνα μπορεις να πας στον Γαβριλο ο οποιος ειναι ο dealer της istanbul mehmet στην Ελλαδα και στον οποιο θα βρεις πολλα πιατα για δοκιμη. Οι τιμες ειναι πολυ καλες σε σχεση με paiste sabian zildjian και ο ηχος φοβερος. Επιπλεον επειδη ο ανθρωπος ειναι drummer κ οχι πωλητης (θελω ενα ride/ ποσα λεφτα δινεις?/ τοσα/ αυτα εχουμε/θελω αυτο τον ηχο.../αυτο κανει 200Ε κλπ) Μπορει να σε βοηθησει να βρεις τον ηχο που ψαχνεις. PS ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! τα χειροποιητα πιατα δεν εχουν στανταρ ηχο. Αυτο που θα παραγγειλεις μπορει να ακουγεται αρκετα διαφορετικα απο αυτο στο βιντεο ή απο καποιο που ακουσες σε ενα στουντιο. Οταν αγοραζουμε τετοια πιατα πρεπει πρωτα να τα εχουμε ακουσει αλλιως υπαρχει κινδυνος να βρεθουμε προ εκπληξεως Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 PS ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! τα χειροποιητα πιατα δεν εχουν στανταρ ηχο. +1 ΣΙΓΟΥΡΑ έχουν ηχητικές διαφορές μεταξύ τους, αλλά χοντρικά θα έχουν τον ίδιο χαρακτήρα. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Εχω ακουσει με τα αυτια μου αρκετα μεγαλες αποκλισεις..... Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Prodrom Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ παιδιά , το συγκεκριμένο πιάτο , μάλλον θα το πάρω , ο πατέρας μου είναι Κων/πολη και του χω πεί να το φέρει ;D (ως μαθητής , πόσο μάλλον της τρίτης λυκείου , δεν είμαι για πολλά πολλά ταξίδια :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2010 Ζηλια ψωρα. οταν ημουν μαθητης τριτης λυκειου το ride που ειχα ηταν no name πακετο με τα power beat και το καλυτερο που ειχα παιξει ηταν ενα paiste 502 !!!!! :) Αντε μεγεια κ καλοπαιχτο Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση