Προς το περιεχόμενο

Ζητειται βοη8εια για επιλογη ηλεκτρικης κι8αρας!

tasos25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Yamaha Stratocaster ακριβώς δεν υπάρχει.Απλά,προσδιορίζει το σχήμα(Stratocaster είναι μοντέλο της Fender και της θυγατρικής της Squier).

Αν το μοντέλο της Yamaha είναι κάποιο Pacifica,ίσως αξίζει.Αν είναι EG121,δε νομίζω.

Yamaha φέρνει ο Νάκας στη Μητροπόλεως(ο οποίος και θα στις εκθειάσει,φυσικά  :P),αλλά έχω την εντύπωση πως η Cort σε αυτά τα χρήματα(150 ευρώ δεν είναι στην αγγελία; ???) είναι σαφώς ανώτερη.

pacifica σωστα.μου ειπε για ενα σετ κι8αρας-ενισχυτης-8ηκης-καλωδιου ολα 200 ευρω στο richard's αν δεν κανω λα8ος.ητανε και κα8ετος στο οτι ειναι καλυτερη απο την cort

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Kαθετος απο που κ ως που? τις εχει δοκιμασει κ τις 2 κ στο ειπε αυτο?

Εγω προσωπικα δεν εχω δοκιμασει την συγκεκριμενη yamaha αλλα εσυ metal δεν ειπες οτι θες να παιζεις?? Με εναν διπλο στη γεφυρα κ 2 μονους μεση κ μπροστα δεν μου ακουγεται κ πολυ μεταλ να σου πω την αληθεια!  ;D ;D ;D

Με εναν διπλο στη γεφυρα κ 2 μονους μεση κ μπροστα δεν μου ακουγεται κ πολυ μεταλ να σου πω την αληθεια!  ;D ;D ;D

Εεεεεεεεε..........

www.jacksonguitars.com

όλο και κάποιον θα δεις να παίζει μέταλ με HSS....... ;D ;D ;D

pacifica σωστα.μου ειπε για ενα σετ κι8αρας-ενισχυτης-8ηκης-καλωδιου ολα 200 ευρω στο richard's αν δεν κανω λα8ος.ητανε και κα8ετος στο οτι ειναι καλυτερη απο την cort

Με τίποτα ο Ριχάρδος δε δίνει τη Yamaha Pacifica 112 με θήκη και ενισχυτή μόνο 200,όταν στον Τhomann έχει από μόνη της κάνα 200άρι:

http://www.thomann.de/gr/yamaha_pacifica_112_blk.htm

Τώρα,τί να σου πώ;Πηγαίνεις,τις βλέπεις και τις δύο και αποφασίζεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου