GeorgeRewindBand Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Αγαπητοι noizαδες θελω να αγορασω ενα καλο πεταλακι reverb και οι αγαπημενες μου μαρκες ειναι η Βoss και η Electro-Harmonix (χωρις βεβαια να απορριπτω αλλες). Eπισης οι αγαπημενες μου μπαντες ειναι οι RHCP (με τον Frusciante φυσικα) οι Radiohead και οι Coldplay... και ο ηχος μου προσανατολιζεται προς αυτο το ειδος rock! Aκουω πιθανες προτασεις και ιδεες!!! Ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχω ψαξει και τοσο τα reverb πεταλια. Απλα επειδη αναφερεις τον frusciante, νομιζω πως στα live χρησιμοποιουσε το Holy Grail της Electro-Harmonix. Εχω ακουσει καλα λογια για το πεταλι, και υπαρχουν κατατοπιστικα (οσο γινεται) videos για να το τσεκαρεις. Απο κει και περα, υπαρχει και στα μαγαζια για να το δοκιμασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeRewindBand Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 ναι και εγω ετσι ξερω... και τα εχω τσεκαρει ολα τα holy grail!!! ευχαριστω και εννοειται πως θα το δοκιμασω σε μαγαζι... απλα ψαχνω το ultimate που να μου κανει :P καταλαβες ολοι εχουμε το ψωνιο μας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 E, αν θες το ultimate, ετοιμάσου να τα...σκάσεις : http://www.thomann.de/gr/trex_room_mate.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeRewindBand Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 χα0χα0χα0χ0α να σαι καλα φιλε!!! ενδιαφερον φαινεται αλλα τουλαχιστον για τωρα απιαστο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Έχω το παλιό holy grail. Ειναι πολύ καλό αλλα μου δημιουργεί θόρυβο στον ενισχυτή (hiss). Επίσης αν και δεν το χρησιμοποιώ σε τεράστιες ποσότητες πχ. Surf, πιστεύω ότι σε αυτές τις ποσότητες δεν είναι τόσο πειστικό. Αν χρησιμοποιείς και άλλα πετάλια ίσως χρειαστεις κάποιο noise suppressor. To υπέρτατο είναι αυτό http://www.thomann.de/gr/fender_63_tubereverb.htm αλλα νομίζω ότι το παιδί θα είναι μια χαρά και με κάτι μικρότερο! ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 δες και αυτό http://www.thomann.de/gr/boss_frv_1.htm τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 speak of the devil ;) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 speak of the devil ;) :) τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeRewindBand Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω παιδια!!! οκ υπερτατο εννοω σε λογικα πλαισια!!! χ0αχ0α0χα0χ απο την boss προτιμω παντως το rv-5 απο οτι εχω ακουσει παρα το fenderακι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση