marathon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Τελικά μήπως είσαι και συ πανηγυριώτης και μας το κρύβεις? μα...νομίζω ότι τα γραπτά μου και ο βίος μου, το αποδεικνύουν...ποιός άλλος άλλωστε θα τολμούσε να παίζει με πλαστική κιθάρα? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Επαναφέρω το θέμα....όχι για το κλιπς, όσο για την τελευταία ανακάλυψή μου που κολλάει στον τίτλο... Ήδη τους έχω στείλει email, και βλέπω τον τίτλο να γίνεται πραγματικότητα ;D ;D http://www.fibersonixx.com/solid_bodies.htm τωρα μαλιστα .. γι'αυτη ψηνομαι ...στα καρβουνα ;D για ψαχτο και κανε σουμα να δουμε ποσο παει το μαλλι. ;) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 μα...νομίζω ότι τα γραπτά μου και ο βίος μου, το αποδεικνύουν...ποιός άλλος άλλωστε θα τολμούσε να παίζει με πλαστική κιθάρα? ;D ;D Εγώ σε ηλικία 18 ετών. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Επαναφέρω το θέμα....όχι για το κλιπς, όσο για την τελευταία ανακάλυψή μου που κολλάει στον τίτλο... Ήδη τους έχω στείλει email, και βλέπω τον τίτλο να γίνεται πραγματικότητα ;D ;D http://www.fibersonixx.com/solid_bodies.htm Δεν είχες ένα σώμα απο tele απο αυτούς? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 για ψαχτω και κανε σουμα να δουμε ποσο παει το μαλλι. ;) Έχουμε κανένα στην Αμερική για πιό γρήγορη εξυπηρέτηση? Ευρώ-δολάριο σημερα 1,42... ;) "FiberSonixx is located approximately 45 minutes from Newark Airport, 90 minutes from JFK Airport and 75 minutes from Philadelphia Airport." Δεν είχες ένα σώμα απο tele απο αυτούς? Μπράτσο Moses αλλά σώμα ξύλινο. Aυτοί είναι (μάλλον) καινούργιοι http://www.customshop.gr/giger.html Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Εγώ σε ηλικία 18 ετών. ;) Δεν ήσουν όμως σε θέση να το εκτιμήσεις και σου φάγαν τα λεφτά, (τζάμπα), τα customshop.... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Δεν ήσουν όμως σε θέση να το εκτιμήσεις και σου φάγαν τα λεφτά, (τζάμπα), τα customshop.... ;) Λάθος η προηγούμενη φωτό, για να δουμε τώρα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Nice photo man :D Ο Τουρνάς τραγουδαει? Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Λάθος η προηγούμενη φωτό, για να δουμε τώρα. Γεία σου Τζέντλεμαν! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2010 Λάθος η προηγούμενη φωτό, για να δουμε τώρα. Ρε αγόρι, γιατί φοράς την κιθάρα... σουτιέν? ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση