marilazi Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2_xHgVcIBVU. www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 ωραιο, μπορεις να μου πεις τι κλιμακα παιζεις και ποιο Ποιο track? tnx μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2010 γεια σου φιλε ευχαριστω.θα ελεγα οτι εχει πιο πολυ το χρωμα τησ σι μινορε πεντατονικης . αλλα χρησιμοποιω και προσεγγισεις και αλλαζω που κ που διαφορες νοτες.! το κομματι ειναι απο τα backing tracks jamey aebersold. google it. www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2010 like....(<-----συνηθεια απο το facebook) ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2010 like....(<-----συνηθεια απο το facebook) ;D ;D ;D ;D ;D Me 2.;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 Me 2.;) σχολιάστε ! μου αρέσει το σχόλιο! δεν μου αρέσει ! ειναι σε σχέση ! ειναι περίπλοκο( κοινως ερωτοτροπουμε που και που ) ! χαχα :D ευχαριστω παιδιά! www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
notlrac Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 Πολυ ωραιος!! Φαινεται οτι οχι απλα παιζεις αλλα ακους την συνοδεια πολυ καλα! Ευγε! ;D Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 Πολύ ωραίο γενικότερα. Ειδικότερα μου άρεσε το γεγονός ότι αλλάζεις από πένα σε δάχτυλα και -όπως- είπε και ο προλαλήσας "ακούς" πραγματικά το κομμάτι. Θα ήθελα λίγο πιο εμφανές το swing - αλλά ok, δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος να κρίνω. Α, ΠΟΛΥ ωραίος ήχος για τζαζ. Και παίζεις και σε bridge ε; Πες μας λίγα λόγια πώς/ με τι έγραψες. Keep on! Πολύ θα ήθελα να ακούσω και άλλα αντίστοιχα κλιπάκια. (είστε πολλοί λίγοι που ποστάρετε κλιπς σ' αυτό το στιλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 κοινως ερωτοτροπουμε που και που ) ! Με τόση τρίχα που βλέπω, το κόβω δύσκολο :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο παίξιμο και ήχος. Θα ήθελα να μάθω κι εγώ για τον bridge αυτόν. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση