InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2010 Trelainomaii.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Πολύ ιδιαίτερο, με ταυτότητα. Μου άρεσε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ jazzjoker :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Φίλε jazzjoker εσύ και ο longshadow είστε από τους μουσικούς στο noiz που έχω σε μεγάλη εκτίμηση από την αρχή που γράφτηκα στο forum για πολλούς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Nice! :) τα ντραμς λιγο πιο πανω να'ταν....(κι ας είναι λούπα...) www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
InLoveWithMyGuitar Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Thanks :) Η αλήθεια είναι ότι όλα τα έφτιαξα μέσα σε ένα δυωράκι και δεν έδωσα και πολύ προσοχή σε ενορχήστρωση, τα drums είναι για να είναι :P ούτε καν μπάσο δεν έβαλα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Πολυ ωραιο θεμα και ιδεα! Παρ'ολα αυτα οι εντασεις νομιζω θελουν ξανα τσεκαρισμα. Επισης στο τελος που εγινε σκληρο, δεν μου αρεσε.. Θα προτιμουσα να "ανεβαινε'' καπως σιγα-σιγα η ενταση, σαν ξεσπαγμα κατι.. χωρις το ''γκαγκανιασμα'' :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 ωραίος. αφού βάζεις την μεταλοκιθάρα, δεν χρειάζονται και οι βοθρίλες, IMHO. Δυνάμωσε λίγο το μπάσο για να κρύψει τα τζιτζίκια. Τέλος, γαρνίρισμα μπορείς να βάλεις ή μελωδική φωνή λίιιγο πιο αγριεμένη ή την αρχική lead κιθάρα, αλλά πιό processed (ντιλεϊα, κορούσια, φλανγκέρια και τέτοια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραίο ,πως και μου είχε ξεφύγει :D Όντως ιδιαίτερο! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση